❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Bu arada yarın 11 de Hepsiburada da bilgisayar parçalarında sepette %5 indirim kampanyası var bu monitör indirime girebilir.

eksiği gediği var mı ürünün kronik problemi olsun vesaire fps oyunlarında iyi gider mi ?

7600 3080 sistem dizdik ama cs2de 300 fps+ alabilirmiyim acaba?

Fps oyunları oynuyorum değer mi alamaya ? kronik vesaire problemi var mı tepkimeden tutunda diğer sıkıntılar falan filan ? Ghosting vesaire

Fps oyunları oynuyorum değer mi alamaya ? kronik vesaire problemi var mı tepkimeden tutunda diğer sıkıntılar falan filan ? Ghosting vesaire
Gözle görülür ghosting yok fakat kronik bir sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, panel bilgisi yok ve monitör yeni çıktı. 1.5-2 yıl sonra falan öğreniriz anca.

Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.
Rampagenin servis desteği o kadar iyi mi? Ben servis desteği yüzünden sırf herşeyi Asus almaya karar vermiştim

Geri