❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Diyelim ki monitörün üretici TCL olsun, Rampage TCL'e "kanka paneli kolayca bozulacak hale getir" mi diyecek?
Yok ama garantilik durum olduğunda ;
"Bunu duyduğumuza üzüldük 🥴"
Deme şansları çok yüksek :D

Markalaşma neden önemli youtube ve forum yorumlarına baktığımızda görüyoruz aslında. Rampage uzun yıllar orta-üst segmente hitap edecek pek fazla ürün üretmedi. Yaklaşık iki yıldır ciddi şekilde ürün gamını ve kalitesini geliştiriyor (havit ile rampage bence toparladı) ancak üstünde rampage yazısını görünce benim de alasım gelmiyor, aklıma 10 yıl önce aldığım kulaklığın birkaç ay içinde bozulduğunu hatırlıyorum.
Rampage bence bir üst marka adı üretip onu kullanmalı bunu casper "excalibur" ile yaptı ne kadar başarılı olduğu tartışılır tabi ama başarılı örnekleri illa ki vardır. Çin menşeili firmalar bu dediğimi çok sık yapıyor giriş segment markası x orta segment y üst segment z fiyatları da ona göre ayarlıyor

Alınmaz kalitesiz. Kağıt üstünde özelliklerinin iyi olması bir ürünü iyi yapmaz şuan ilk parti stoktan belki f/p diye alınır kesinlikle 5 bin tl üzerine çıktığı an tercih edilmez.

Alınmaz kalitesiz. Kağıt üstünde özelliklerinin iyi olması bir ürünü iyi yapmaz şuan ilk parti stoktan belki f/p diye alınır kesinlikle 5 bin tl üzerine çıktığı an tercih edilmez.
Neye göre kalitesiz? Abdullah Hacıgül profesyonel test cihazları ile incelemesini yapmış gayet iyi.

Neye göre kalitesiz? Abdullah Hacıgül profesyonel test cihazları ile incelemesini yapmış gayet iyi.
Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz. Biz dükkanda ucuz fiyatlı diye tercih etmiştik office için maalesef asla alınmaz.

Yok ama garantilik durum olduğunda ;
"Bunu duyduğumuza üzüldük 🥴"
Deme şansları çok yüksek :D
Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz.
4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.

Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz.
Bunu yine kullanılan panel belirler. Monitörü alan kişiler monitör gelince servis menüsünden panel ismine bakıp yazarsa iyi olur.

Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz. Biz dükkanda ucuz fiyatlı diye tercih etmiştik office için maalesef asla alınmaz.
Bizde 3-3.5 yıllık var TN görüntü berbatta monitör calısıyor

Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.
5 bin TL ve üstü fiyata çıktığı zaman alınmaz. Şuanki fiyatı lansman gibi düşünebilirsin. Alan varsa alabilir en az 3-4 tane rampage monitörde kiminin ekranında dikey çizgi kiminde görüntü gelmeme vs. bir sürü sorun görmüş biri olarak şahsen ben almam.

Geri