Çok yalamışsa, almak için suyu önce yalaktan içmelisiniz.Renk gamutu düşük, parlaklığı iyi ve gecikme değerleri iyi 300 Hz'e yetişmiş monitör. Rampage şaşırttı. Abdullah Hacıgül hangi panelin kullanıldığını söylese iyi olurmuş.
Yok ama garantilik durum olduğunda ;Diyelim ki monitörün üretici TCL olsun, Rampage TCL'e "kanka paneli kolayca bozulacak hale getir" mi diyecek?
Neye göre kalitesiz? Abdullah Hacıgül profesyonel test cihazları ile incelemesini yapmış gayet iyi.Alınmaz kalitesiz. Kağıt üstünde özelliklerinin iyi olması bir ürünü iyi yapmaz şuan ilk parti stoktan belki f/p diye alınır kesinlikle 5 bin tl üzerine çıktığı an tercih edilmez.
Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz. Biz dükkanda ucuz fiyatlı diye tercih etmiştik office için maalesef asla alınmaz.Neye göre kalitesiz? Abdullah Hacıgül profesyonel test cihazları ile incelemesini yapmış gayet iyi.
Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?Yok ama garantilik durum olduğunda ;
"Bunu duyduğumuza üzüldük"
Deme şansları çok yüksek![]()
4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz.
Bunu yine kullanılan panel belirler. Monitörü alan kişiler monitör gelince servis menüsünden panel ismine bakıp yazarsa iyi olur.Dükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz.
Bizde 3-3.5 yıllık var TN görüntü berbatta monitör calısıyorDükkandaki bütün rampage monitörler 2 sene içinde cortladıda ondan. Aynı videoda belirttiği gibi alt kısım aşırı ısınıyor. Uzun vadede alınacak marka değil kalitesiz. Biz dükkanda ucuz fiyatlı diye tercih etmiştik office için maalesef asla alınmaz.
5 bin TL ve üstü fiyata çıktığı zaman alınmaz. Şuanki fiyatı lansman gibi düşünebilirsin. Alan varsa alabilir en az 3-4 tane rampage monitörde kiminin ekranında dikey çizgi kiminde görüntü gelmeme vs. bir sürü sorun görmüş biri olarak şahsen ben almam.Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.
Alan kişiler monitör gelince servis menüsünden panel ismine bakıp yazabilir mi?