❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Bu arada yarın 11 de Hepsiburada da bilgisayar parçalarında sepette %5 indirim kampanyası var bu monitör indirime girebilir.

eksiği gediği var mı ürünün kronik problemi olsun vesaire fps oyunlarında iyi gider mi ?

7600 3080 sistem dizdik ama cs2de 300 fps+ alabilirmiyim acaba?

Fps oyunları oynuyorum değer mi alamaya ? kronik vesaire problemi var mı tepkimeden tutunda diğer sıkıntılar falan filan ? Ghosting vesaire

Fps oyunları oynuyorum değer mi alamaya ? kronik vesaire problemi var mı tepkimeden tutunda diğer sıkıntılar falan filan ? Ghosting vesaire
Gözle görülür ghosting yok fakat kronik bir sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, panel bilgisi yok ve monitör yeni çıktı. 1.5-2 yıl sonra falan öğreniriz anca.

Valla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.
Rampagenin servis desteği o kadar iyi mi? Ben servis desteği yüzünden sırf herşeyi Asus almaya karar vermiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri