24.000-33.000TL Oyun ve Uzun Süreli Kullanım İçin Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
30.000
Selamlar, kısa bir süre içerisinde bir laptop almam lazım ve önerilerinize, bilgilerinize, yardımınıza ihtiyacım var.
Bütçem 30.000TL ama emin olmamak kaydıyla bütçemi 33.000TL'ye kadar çıkarabilirim.
Uzun süreli kullanımda işimi görecek, oyunlar oynayabileceğim ve uzun vadede olabildiğince sorun çıkarmayan, yaklaşık 5 yıl kadar kullanabileceğim bir modele ihtiyacım var. Tabii 30.000TL ile ne kadar mümkün olursa.
4050'li sistemler bana çok önerildiği için (uzun vadede daha iyi performans verebildiği için) alacağım sistemde 4050 ekran kartı arıyorum denebilir.

Yaklaşık 30.000TL civarında açılan konuları inceledim. Fakat aklım çok karıştı. Hangi model laptopu almam gerek bilmiyorum.

Lenovo LOQ, Acer Nitro V15, MSI, HP Victus, Casper Excalibur, Monster laptoplarını göz önünde bulundurdum ve şu sonuçları elde ettim.
-Lenovo LOQ'larda anakart sorunuyla ilgili konulara çok rastladım.
-Acer Nitro için tek fan olması ve düşük RAM'e sahip olması sistemde uzun vadede performans düşüklüğüne ya da gereğince iyi sonuç verememe durumlarını duydum. Ayrıca kasası sararmaya sebep oluyormuş.
-MSI laptoplar için iyi fakat fiyat performans değil kelimeleri çokça karşıma çıktı. Aynı zamanda Ekran kartları 45W, bu da düşük bir değermiş.
-HP Victus ve Casper Excalibur laptoplar ise diğer laptoplara göre fazla önerilmiyor gibi. Uzun vadede sorun çıkarıyorlar sanırım, bilmiyorum.
Monster laptoplar ise kaliteli ve sorunsuz görünüyor ama 4050 fiyat bandında 3050'li sistemler satıyorlar. Almalı mıyım emin değilim.
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Geri