9060xt sistem nasıldır alınır mı?

ranthek

80+
Reaksiyon skoru
1

Attığım linkteki sistemi görseldeki şekilde özelleştirdim. Sizce alınır mı? Neyi değiştirmeliyim?
IMG_2018.webp

Attığım linkteki sistemi görseldeki şekilde özelleştirdim. Sizce alınır mı? Neyi değiştirmeliyim?
Alıntıyı görüntüle
Bu akşam İncehesap gaming gecesi var onu bekle. İyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Bugün 22:00 gibi aktif olup beni etiketleyin. İyi bir sistem gelirse haber veririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
9060XT sistem alınırda bu sistem pahalı 32-33 e hazır sistemler var.
Baktım ancak bulamadım. Sizin öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu akşam İncehesap gaming gecesi var onu bekle. İyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Bugün 22:00 gibi aktif olup beni etiketleyin. İyi bir sistem gelirse haber veririm.
Bu geceyi bende bekliyorum hocam. Sizlere emanetiz o halde.

Güzel sistem ama 2 fanlı modelden uzak dur hocam. 1-2k farkla 3 fanlı modeller var.

40k'ya sizde sistem kurarsınız daha iyisine.

Alıntıyı görüntüle

Dediğiniz gibi hocam. Çok anlamıyorum bu işlerden. Sağdan soldan duyduklarımla ortaya bu çıktı. Geceyi bekleyeceğim inşallah güzel bir sistem gelir de yararlanırız.
PSU'nuz var mı hali hazırda? Onu düşünerek sistem kurabilirim ileriye dönük 40k'ya. Fikir verebilir size.

20.7k
7.1k
6.1k
3.9k
3.8k

PSU'nuz ve SSD'niz varsa en az 600w burası 41k civarında.
PSU, SSD gerekirse gene küçük değişiklikler yapabiliriz.

Kasayı bilerek kısmıyorum çünkü kasaya önem verilmeli. 1.5-2.5k'ya da kasalar var. Ama sadece var. Hiçbir katkısı yok.
İyi hava akımı olan, iyi fanlara ve içerisi geniş ferah bir kasa şart.
Ucuz kasa uzun vadede ürünlere zarar getirir.

Son düzenleme:
PSU'nuz var mı hali hazırda? Onu düşünerek sistem kurabilirim ileriye dönük 40k'ya. Fikir verebilir size.

20.7k
7.1k
6.1k
3.9k
3.8k

PSU'nuz ve SSD'niz varsa en az 600w burası 41k civarında.
PSU, SSD gerekirse gene küçük değişiklikler yapabiliriz.

Kasayı bilerek kısmıyorum çünkü kasaya önem verilmeli. 1.5-2.5k'ya da kasalar var. Ama sadece var. Hiçbir katkısı yok.
İyi hava akımı olan, iyi fanlara ve içerisi geniş ferah bir kasa şart.
Ucuz kasa uzun vadede ürünlere zarar getirir.
Laptop var bende satıp masaüstüne geçeceğim. Elimde ekipman dışında bir şey yok. Akşam güzel bir indirim yakalayamazsam bu attığınızı bir düşüneyim hocam çok teşekkürler.

Laptop var bende satıp masaüstüne geçeceğim. Elimde ekipman dışında bir şey yok. Akşam güzel bir indirim yakalayamazsam bu attığınızı bir düşüneyim hocam çok teşekkürler.

Hadi hayırlısı, kasanın fiyatı şuan çok çok iyi bu arada. İsterseniz ilk bu kasadan bile başlayabilirsiniz. Fiyatı düşmüş hali çünkü şuan.

Geri