Sizce iç savaş çıkar mı

İmamoğluda paket oldu ama olmasa imkansız olurduda kazanmasıda pek düşük ihtimal değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçende olamıyordu sözde hocam
Onu kılıfına uydurdular sistem değişti diye ama burada artık kılıfına uyduracak bir şey kalmadı. Dümdüz anayasa umurumda değil aday oluyorum diyip girmesi lazım ya da anayasayı değiştirip sistem değişti aday olabilirim demesi lazım.

Onu kılıfına uydurdular sistem değişti diye ama burada artık kılıfına uyduracak bir şey kalmadı. Dümdüz anayasa umurumda değil aday oluyorum diyip girmesi lazım ya da anayasayı değiştirip sistem değişti aday olabilirim demesi lazım.
Değiştirir gene geçende değiştirmemişmiydi? kılıfına uydurmayı anlamadım hocam

Değiştirir gene geçende değiştirmemişmiydi? kılıfına uydurmayı anlamadım hocam
Cb sistemine geçtiğimiz için aday olabilirim demişti şartlar eski sistemde geçerli diyodu , öyle bir madde eklemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Çiftçi'ye "Lan bana anayasayı öğretme!" Çıkışında bulundu. Malum çiftçi sonrasında ebesininkini gördü. :(

Çok karmaşık düşünüyorsunuz. Hava sıcak, kimse dışarı çıkıp terlemeyi göze alamaz.

İç savaş bir kaç grubun birbirine drive by atması gibi bir şey değil. Çok sıkıntılı bir duruma sebebiyet verebilecek bir kavramı böyle sizce yarın yağmur yağar mı diye sormak çok saçma. İç savaş gibi bir şey kesinlikle yaşanmamalı.

ne desek boş

Aşırı üşengeç bi halk oluverdik kimse iç savaş çıkarıcak kadar eylemde bulunmaz

aydında yaşıyorum bu özlem çerçeoglu akpye geçti burda akpye 2 kat fark atarak seçim kazanıyordu cumhurbaşkanlıgı seçimini tayyip kazansa dinciiler ve kemalistler arasında bi çatışma çıkarma ben yüksek olasılık veriyorum
Hayır çıkmaz. Bu ülkede yaşananların yanında çok küçük bir mesele bu. Ama şunu söyleyeyim önümüzdeki yerel seçimlerde ak partiden Atatürk aday olsa alamaz aydını. Önümüzdeki seçim Aydını Chp'nin alacağı kesinleşti. Şahsen benim hicbir siyasi partiye yakınlığım yok geçen seçimde de kalkıp oy vermeye bile gitmedim o derece ama şuan aydında yaşasam seçim olsa sabah erkenden kalkıp gidip chpye basarım oyu

aydında yaşıyorum bu özlem çerçeoglu akpye geçti burda akpye 2 kat fark atarak seçim kazanıyordu cumhurbaşkanlıgı seçimini tayyip kazansa dinciiler ve kemalistler arasında bi çatışma çıkarma ben yüksek olasılık veriyorum
Bu pısırık milleti sokağa çıkaramazsın iç savaş mavaş olması için çok büyük bi olay lazım. Bu millet neleri sindirdi bunu mu sindiremicek

Dinci değil müslümanız

İç savaş kimlerle ne arasında çıkacak? Halk ve AKP'liler desek, artık evde zor tutulan bir %50 yok. Ekrem İmamoğlu'na verilen gözle görülür halk desteğine karşı AKP'nin elde kalan müritleri de bir şeyler yapmaya çalışıyor ama güldürmekten ileri gidemiyorlar. Geçen üç dört tane ergeni gofretle tutup şeriat yürüyüşü yapmışlar. Kimi Rabia, kimi bozkurt yapıyor. :)
en kötü fetöws tayyip gibi düşün

Geri