PATRON MAAŞIMI 3 AYDIR VERMİYOR

Metehann.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,686
merhabalar çalışmak için girdiğim yerden 3 ay önce çıktım ama içerde 45 bin lira param kaldı patron her zaman geçiştirdi bu gin gel şu gün gel şimdi veremem diye diye geçiştirdi iban istedi attım bakmadı aradım açmadı mesaj attım bakmadı ne yaparsam yapayım cevap vermiyo bide akrabayız uzaktan sadece 10 bin lira alabilidim ondada sana her ay 10 bin atarak taksit ödeyecem demesine rağmen hala açmıyo anneme diyorum anne yardımcı ol oda ben senin için neden akrabamla aramı bozayım diyo ne yapacam bilmiyorum 35 bin lira alacağım var önerileriniz nelerdir benim için büyük bir para ne annem ne babam yardımcı oluyor kendi başımada bişeyler yapmaya çalışıyom ama oda olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
merhabalar çalışmak için girdiğim yerden 3 ay önce çıktım ama içerde 45 bin lira param kaldı patron her zaman geçiştirdi bu gin gel şu gün gel şimdi veremem diye diye geçiştirdi iban istedi attım bakmadı aradım açmadı mesaj attım bakmadı ne yaparsam yapayım cevap vermiyo bide akrabayız uzaktan sadece 10 bin lira alabilidim ondada sana her ay 10 bin atarak taksit ödeyecem demesine rağmen hala açmıyo anneme diyorum anne yardımcı ol oda ben senin için neden akrabamla aramı bozayım diyo ne yapacam bilmiyorum 35 bin lira alacağım var önerileriniz nelerdir benim için büyük bir para ne annem ne babam yardımcı oluyor kendi başımada bişeyler yapmaya çalışıyom ama oda olmuyor
Dava aç daha fazlasını al öyle iş mi olur

Dava aç daha fazlasını al öyle iş mi olur
Dava açsam illaki bi yolunu bulurlar bide annem falan hayatta öyle bir şey yaptırtmaz cimere şikayet etsem ne olur acaba diye düşünüyorum arkadaşımın annesi dedi ben senin yerine yazarım diye

Dava açsam illaki bi yolunu bulurlar bide annem falan hayatta öyle bir şey yaptırtmaz cimere şikayet etsem ne olur acaba diye düşünüyorum arkadaşımın annesi dedi ben senin yerine yazarım diye
Sende yazabilirsin cimer kimin şikayet ettiğini söylemiyor anonim gibi hafif

Annem falan yaptırmaz dersen o para kalır orda. Dava açıcam ailem umrumda değil diyeceksin o patronuna. Ya öder yada kendi bilir yoksa çok oyalarlar

Resmi olarak çalışıyor muydun? Eğer ortada resmi bir iş varsa şikayet et faiziyle alırsın o parayı, ay ay öderim diye saçmalık mı olur 😀

Resmiyette seni çalışıyor göstermediyse de çalıştığına dair bariz kanıtlar varsa o kanıtlarla seni sigortasız çalıştırdığına dair şikayet edebilirsin.

geçen böyle bi mevzu geçti bizim mali müşavir abi dava aç üstüne fazla para alırsın vs tarzı konuşmuştu onun mevzuları var ama sigortasız vs ise bilemem

Resmi olarak çalışıyor muydun? Eğer ortada resmi bir iş varsa şikayet et faiziyle alırsın o parayı, ay ay öderim diye saçmalık mı olur 😀

Resmiyette seni çalışıyor göstermediyse de çalıştığına dair bariz kanıtlar varsa o kanıtlarla seni sigortasız çalıştırdığına dair şikayet edebilirsin.
Sgk yı başlatmıştım ordayken var yani

Sgk yı başlatmıştım ordayken var yani
noterden ihtarname çekebilirsin ücreti olması lazım ayrıca işkura ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet et arayıp ikisinide
en son çare arabulucuya gideceksin zaten dava açmadan önce arabulucya gitme zorunluluğun var

Polisi Ara Polisle Git İş Yerine Anlat G*t Korkusundan Veriyor Mu Vermiyor Mu Bakalım

Çocuğumu önemli akrabası mı? senin annen daha insanlara güvenilmeyeceğini anlayamamış.
Yani öyle çok yakından akrabada değiller merhaba merhaba yani hatta benim telefonlarımı açmıyo diye anneminkinden aradım onunkini bile açmadı adam :D

Geri