PATRON MAAŞIMI 3 AYDIR VERMİYOR

Yarın tekrar adamın yanına gideceğim büyük ihtimal adam nazlanıp bana 35 bin lirayı orda vermeyi kabul etmeyip 10 bin lira verip yollayacak sonra bidaki aya yine gel dicek bide turizm yani bu orda dicem hepsini ver vermezse artık cimere falan yazacam bir akrabalar akrebe döner arkadaşlar böyle para işlerinde bunu anlamış oldum

Yarın tekrar adamın yanına gideceğim büyük ihtimal adam nazlanıp bana 35 bin lirayı orda vermeyi kabul etmeyip 10 bin lira verip yollayacak sonra bidaki aya yine gel dicek bide turizm yani bu orda dicem hepsini ver vermezse artık cimere falan yazacam bir akrabalar akrebe döner arkadaşlar böyle para işlerinde bunu anlamış oldum
Dostum yanlış anlama ama seni ciddi ciddi annen sırtından bıçaklamış annene hayatın boyunca güvenmemeni öneririm.
Ne demek senin için akrabamla aramı bozayım senin oğlun enayi mi gitti 3 ay boyunca çalıştı çabaladı.
Senin oğlun babasının hayrına mı 3 ay milletin ağzının kokusunu çekti ?
Senin oğlun aynı zamanda senin içinde çalıştı.Yük olmamak için destek olabilmek için.
Ama sen ne diyorsun senin için neden akrabamla aramı bozayım ah ah.
Geri kalan hayatında annenin ipiyle kuyuya inmememi tavsiye ederim ilk fırsatta yine aynısını yapacaktır.

merhabalar çalışmak için girdiğim yerden 3 ay önce çıktım ama içerde 45 bin lira param kaldı patron her zaman geçiştirdi bu gin gel şu gün gel şimdi veremem diye diye geçiştirdi iban istedi attım bakmadı aradım açmadı mesaj attım bakmadı ne yaparsam yapayım cevap vermiyo bide akrabayız uzaktan sadece 10 bin lira alabilidim ondada sana her ay 10 bin atarak taksit ödeyecem demesine rağmen hala açmıyo anneme diyorum anne yardımcı ol oda ben senin için neden akrabamla aramı bozayım diyo ne yapacam bilmiyorum 35 bin lira alacağım var önerileriniz nelerdir benim için büyük bir para ne annem ne babam yardımcı oluyor kendi başımada bişeyler yapmaya çalışıyom ama oda olmuyor
Tazminat davası aç

merhabalar çalışmak için girdiğim yerden 3 ay önce çıktım ama içerde 45 bin lira param kaldı patron her zaman geçiştirdi bu gin gel şu gün gel şimdi veremem diye diye geçiştirdi iban istedi attım bakmadı aradım açmadı mesaj attım bakmadı ne yaparsam yapayım cevap vermiyo bide akrabayız uzaktan sadece 10 bin lira alabilidim ondada sana her ay 10 bin atarak taksit ödeyecem demesine rağmen hala açmıyo anneme diyorum anne yardımcı ol oda ben senin için neden akrabamla aramı bozayım diyo ne yapacam bilmiyorum 35 bin lira alacağım var önerileriniz nelerdir benim için büyük bir para ne annem ne babam yardımcı oluyor kendi başımada bişeyler yapmaya çalışıyom ama oda olmuyor
aynı senreryoyu bence yaşıyorum

Dostum yanlış anlama ama seni ciddi ciddi annen sırtından bıçaklamış annene hayatın boyunca güvenmemeni öneririm.
Ne demek senin için akrabamla aramı bozayım senin oğlun enayi mi gitti 3 ay boyunca çalıştı çabaladı.
Senin oğlun babasının hayrına mı 3 ay milletin ağzının kokusunu çekti ?
Senin oğlun aynı zamanda senin içinde çalıştı.Yük olmamak için destek olabilmek için.
Ama sen ne diyorsun senin için neden akrabamla aramı bozayım ah ah.
Geri kalan hayatında annenin ipiyle kuyuya inmememi tavsiye ederim ilk fırsatta yine aynısını yapacaktır.
Maalesef öyle arkadaşımın annesi bile beni daha çok dinledi bu konuda ama annem sadecce sana patron sinirlenmiştir o yüzden böyle yapıyodur diyip geçiştirdi çalıştığım yer başka bir ilçede ve o ilçe bizim memleketimiz ninem falan var orda patronla konuşup olumsuz bir yanıt alınca benim taşkınlık yapıp huzursuzluk yapacağımı söyleyip durdu zor bela ikna ettim köye gitmek için ne annem ne babam bu konuda yardım etti bana kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum senin bu sözlerin bile daha çok yardımcı olmuştur zaten konuyu bu yüzden açtım mesele bitek buda değil zor zamanlardan geçiyorum bu konular açılınca annem hiç çekilmez oluyor bende önceki gün bir yolculuktan dönmüştüm ve kalp sıkışıklığı yaşayıp 1 gün hastanede yattım anneme dedim keşke orda ölseydimde senin şu çenenden kurtulsaydım dediği şeyse ne yaparsan yap umrumda bile değil oldu 😀

Git SGK'ya maaş bordronla beraber. Gerekeni onlar yapar.

hiç konuşma adamla vereceği yok zaten git şikayet et

Akrabaya öncelik veren anne....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn
Geri