PS 5 Dualsense alacağım yardım lazım

Emree17

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba dualsense alacağım asağıdaki ürünü buldum amazon da prime olduğu için gün içinde yada 1 gün sonra hemen teslim yapıyorlar sizce alınır mı?

dualsense

PC de çalışır mı?

dulasense kollarda anologlarda dirf promlemi oluyor benim hem sağ tarafta hem sol tarafda oldu satıcı ithalatcı garantili oluna kullanıcı hatası dediler cebimden yeni çıkan hall sensörlü taktırdım bilgin olsun

Merhaba dualsense alacağım asağıdaki ürünü buldum amazon da prime olduğu için gün içinde yada 1 gün sonra hemen teslim yapıyorlar sizce alınır mı?

dualsense

PC de çalışır mı?
bilgisyarda kulanmak için xbox ve varyantları daha iyi

dulasense kollarda anologlarda dirf promlemi oluyor benim hem sağ tarafta hem sol tarafda oldu satıcı ithalatcı garantili oluna kullanıcı hatası dediler cebimden yeni çıkan hall sensörlü taktırdım bilgin olsun
nasıl yani anlayamadım tam olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisyarda kulanmak için xbox ve varyantları daha iyi
fifa oynayacağım o yüzden dualsense almak istedim.

drif proplemi yani karakteler sen hareket ettirmeden kendiliğnden hareket etme proplemi biraz araştır
fifa oynamıyorum uyum ile ilgili yorum yapamam efutbolda sorunsuz çalışıyor
spiderman 2 de dualsense tuş takımı çalışmadı bende

beyaz kol almanı önermem sebebi ise beyaz kollarda version farkı var galiba version 1 kollar dahamı cabuk bozuluyodu tetik tuşlarınamı bişey oluyodu vardı bi muhabbeti ama renkli kolların hepsi version 2 bu sorunların olmasını daha aza indirgemişlerdi bende bunu öğrendikten sonra hem gözüme hoş gözüktüğü için kırmızı kol aldım bilgin olsun

xbox gamepad de oluyor şuan dualsense kullanıyorum sorun yok

Dualsense daha iyi

beyaz kol almanı önermem sebebi ise beyaz kollarda version farkı var galiba version 1 kollar dahamı cabuk bozuluyodu tetik tuşlarınamı bişey oluyodu vardı bi muhabbeti ama renkli kolların hepsi version 2 bu sorunların olmasını daha aza indirgemişlerdi bende bunu öğrendikten sonra hem gözüme hoş gözüktüğü için kırmızı kol aldım bilgin olsun
bahsettiğin kolların önerisini yaparmısın?

xbox gamepad de oluyor şuan dualsense kullanıyorum sorun yok

Dualsense daha iyi
siz ne zamandır kullanıyorsunuz deneyiminiz nasıl?

bahsettiğin kolların önerisini yaparmısın?

siz ne zamandır kullanıyorsunuz deneyiminiz nasıl?
Hocam pc için ya xbox al ya da gamesir hall sensörlü kollara bak

Dualsense çok iyi çalışmıyor hem yazılımıyla o suyla busuyla uğraşmana değmez.En rahatı xbox ondan sonra kaliteli çin mallarına yönel

dualsense

PC de çalışır mı?
1 günde gelir yazıyor muhtemelen gelir 1 günde size de.

Bütçeniz yetiyorsa öneririm. Güzel koldur. PC'de uzun süredir kullanıyorum hatta bluetooth adaptörün vs. varsa ya da PC'de direkt bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsin.

Olur da ileride drift yani analog kayması problemi yaşarsan satıcıyla iletişime geçersin. O da çözümleyemezse veya kullanıcı hatası vs. derse tamir ettirebileceğin yerler baya mevcut.

PS özel oyunlarında özelliklerini kullanabilmek zevkli. Xbox'ın bazı oyunlarında destek olmayabiliyor onda da DS4 ve DSX gibi uygulamalar var tuşları dönüştüren. Onlarla da kullanabiliyorsun.

Xbox kontrolcüsü al geç diyenlere çok bakma, sanki Xbox kontrolcüsünde drift problemi yokmuş gibi konuşuyorlar. Sürekli pil değiştirme veya şarj edilebilen pil ve şarj adaptörü alma da cabası.

Farklı marka kontrolcü önerenlere bir şey diyemem tabi.

Kısacası Fifa'ya gider.

Bütçeniz yetiyorsa öneririm. Güzel koldur. PC'de uzun süredir kullanıyorum hatta bluetooth adaptörün vs. varsa ya da PC'de direkt bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsin.

Olur da ileride drift yani analog kayması problemi yaşarsan satıcıyla iletişime geçersin. O da çözümleyemezse veya kullanıcı hatası vs. derse tamir ettirebileceğin yerler baya mevcut.

PS özel oyunlarında özelliklerini kullanabilmek zevkli. Xbox'ın bazı oyunlarında destek olmayabiliyor onda da DS4 ve DSX gibi uygulamalar var tuşları dönüştüren. Onlarla da kullanabiliyorsun.

Xbox kontrolcüsü al geç diyenlere çok bakma, sanki Xbox kontrolcüsünde drift problemi yokmuş gibi konuşuyorlar. Sürekli pil değiştirme veya şarj edilebilen pil ve şarj adaptörü alma da cabası.

Kısacası Fifa'ya gider.
Bu kollardaki versiyon 2 muhabbeti nedir peki?

Kısacası Fifa'ya gider.
Drift yani analog kayması problemi nasıl anlaşılır ki?

Bu kollardaki versiyon 2 muhabbeti nedir peki?

Drift yani analog kayması problemi nasıl anlaşılır ki?
5 farklı versiyonu var da kolun, iç malzemesi ve tasarımı biraz değişiyor sadece. Dıştan aynı.

Drifte gelirsek onu çok rahat anlarsın. Kol senin yaptığın hareketlerden bağımsız hareketler yapar ve belli eder drift olduğunu.

Geri