KonuralpSO2
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 4000
4000tl bütçe ile ya fazeon x24f200 alıcam yada ktc k25t7 alıcam karar veremedim yardım edin
H25T7 al.4000tl bütçe ile ya fazeon x24f200 alıcam yada ktc k25t7 alıcam karar veremedim yardım edin
Overdrive 4 seviye yaparsam ne oluyor oc yi biliyorum zaten bu arada öneri için sağolH25T7 al.
En iyi deneyim için overdrive modunu 4. seviyeye getir ve OC açıp yenileme hızını 200 Hz yap.
2 yıl garantili Çin malı monitör mü alıyorsunuz gerçekten çok garip insanlarsınız anlayamıyorum sizi resmen 180 Hz 5 ms monitör aldırtıyorsun adama attığın linke bak utanıyorum sendenH25T7 al.
En iyi deneyim için overdrive modunu 4. seviyeye getir ve OC açıp yenileme hızını 200 Hz yap.
Yine geldi boş konuşan birisi. Şimdi uzun yazı yazıcam laf atmaya çalışırsan şaşırmam.2 yıl garantili Çin malı monitör mü alıyorsunuz gerçekten çok garip insanlarsınız anlayamıyorum sizi resmen 180 Hz 5 ms monitör aldırtıyorsun adama attığın linke bak utanıyorum senden
O MSI monitör pek çok konuda zayıf bir monitör. KTC daha iyi.2 yıl garantili Çin malı monitör mü alıyorsunuz gerçekten çok garip insanlarsınız anlayamıyorum sizi resmen 180 Hz 5 ms monitör aldırtıyorsun adama attığın linke bak utanıyorum senden
![]()
MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G244F E2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam valla çok güzel açıklamışsın eline sağlık hem donanım arşivi youtube hesabıbda inceleme videosuda var baya iyi bi monitor müş önerin için teşekkür ederim. Hem zaten ben biraz araştırdım monitorleri ama sadece sizinde fikrinizi almak istedim evet dediğin gibi her monitorde "Oyuncu,E-Spor" Adı altında sattıkları sözde 1ms den düşük monitörlerin ms değerleri berbat çıkıyor bence de ktc bu konuda çok iyi iş çıkarmış 200hz fazlasıyla yeter bana hem de düşünüyordum acaba 165hz mi alsam diye abartılı olurmu ama hem fiyat mükemmel hemde performansı, tekrardan teşekkürlerYine geldi boş konuşan birisi. Şimdi uzun yazı yazıcam laf atmaya çalışırsan şaşırmam.
KTC, Çin'de çok popüler olan, 20 yıldır panel üreten, WiewSonic, Samsung gibi markalara üretim yapan ve pek çok markanın OEM üreticisi bir marka. Mesela Türkiye'de iyi dediğimiz Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
KTC'nin garantisi var İndex Bilgisayar sağlıyor. Pek çok yetkili servis de açmışlar KTC için.
1 ms, 0.3 ms yazan markalar gerçekten o değeri vermiyor ki. Hileli ortamlarda gecikme testi yapıyorlar ve tablonun sadece bir yerinde verdiği değeri yazıyorlar öyle 0.3 ms oluyor. E-sporcuların kullandığı 50 bin TL'lik TN panelli monitörler bile ortalama olarak 2 ms veriyor 5 bin TL MSI monitör nasıl gerçekten 0.3 ms versin? Bu KTC monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O MSI monitör pek çok konuda zayıf bir monitör. KTC daha iyi.