İlk defa sevgilim oldu fakat konu bulamıyorum...

Reis hırlımıdır hırsızmıdır sanaldaki kişiyle gerçekte buluşmak ne nerde yaşıyor bu kız belkide farklı ilde kalkıpta 10 saatlik yolmu gidecen gerçi dışarıdan bakıldında tipim çekici değil vs demişsin yoksa gerçektemi tanıştınız sevgili oldunuzda görüşemiyonuz iş sanala döndü
la bi yere gidecegide yok işte çoluk çocuk takma pek

Vay be yeni nesil hızlı
yeni neslün geç kalanlarındanım gibi düşün artık bunların yaş sınırı 9-10 a düştü be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis hırlımıdır hırsızmıdır sanaldaki kişiyle gerçekte buluşmak ne nerde yaşıyor bu kız belkide farklı ilde kalkıpta 10 saatlik yolmu gidecen gerçi dışarıdan bakıldında tipim çekici değil vs demişsin yoksa gerçektemi tanıştınız sevgili oldunuzda görüşemiyonuz iş sanala döndü
uzun zamandır arkadaşım daha önceden de yüz yüze görüşüyorduk zaten. sonra şehir değiştirme olayları oldu. sanaldan arkadaşlığımıza devam ediyorduk. sonrası böyle işte...

Reis tamam yokturda bende çoluk çocuğum yaş 15 ama kalkışmam böyle şeylere sende kaç yaşındasın gömdükçe gömüyon 15 yaşı eskiden dedelerimiz ninelerimiz o yaşta evleniyodu dur bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun zamandır arkadaşım daha önceden de yüz yüze görüşüyorduk zaten. sonra şehir değiştirme olayları oldu. sanaldan arkadaşlığımıza devam ediyorduk. sonrası böyle işte...
Senin onla onun senle işi bitmiş olmaz uzak mesafe kendi çevrende yeni birini bulmaya çalış

Reis tamam yokturda bende çoluk çocuğum yaş 15 ama kalkışmam böyle şeylere sende kaç yaşındasın gömdükçe gömüyon 15 yaşı eskiden dedelerimiz ninelerimiz o yaşta evleniyodu dur bi
21 yasindayim, tamam tecrübe olsun diye sevgili yapın karşı cinsle konuşun ama gelipte teknoloji forumunda kızla ne konu konuşsam diye konuda açmayın kardeşlerim. kafaya bu kadar takarsanız yarın birgün boş yere kendinizi üzersiniz, benimde oldu o yaşlarda sevgilim ve sonu hep çocukça saçma nedenlerle bitti

ya abicim niye böyle düşünüyorsun, saygı sınırını aşmak istemiyorum ama sana çok gıcık oldum. yani sadece konu bulamıyorum diye açtığım bir forumda neden aşağılayıp duruyorsun. kimseye bir zararımız yok bir ettiğimiz bir şeyimiz yok yani rica ediyorum yapma. sana dokunan ne bu konuda, yani yaşadığım bir heyecan bir duyguyu buraya paylaşmaya geldim. böyle konuştuğuna göre benden yaşça büyük ve yaşamış görmüş biri gibisin. tavsiye verebilirsin dinlerim sabaha kadar

21 yasindayim, tamam tecrübe olsun diye sevgili yapın karşı cinsle konuşun ama gelipte teknoloji forumunda kızla ne konu konuşsam diye konuda açmayın kardeşlerim. kafaya bu kadar takarsanız yarın birgün boş yere kendinizi üzersiniz, benimde oldu o yaşlarda sevgilim ve sonu hep çocukça saçma nedenlerle bitti
Benmi açtım abi beni niye dahil ediyon olaya zaten bitecek 15 yaşında evlencek halimiz yokya ama tecrübe oluyo işte cinsel açlıkda olabiliyo öpüyon sarılıyon güzel şeyler bunlar ama tabi real gördün kanlı canlı arkadaşınki gibi sanalı napayım

abicim ama bak özel olarak KONU DIŞI diye bir konu altında açtım forumumu. yani buradaki tek absürt konu benimki değil burada çokça böyle böyle konular var yani fazla kafaya takıyorsun bazı şeyleri.

ya abicim niye böyle düşünüyorsun, saygı sınırını aşmak istemiyorum ama sana çok gıcık oldum. yani sadece konu bulamıyorum diye açtığım bir forumda neden aşağılayıp duruyorsun. kimseye bir zararımız yok bir ettiğimiz bir şeyimiz yok yani rica ediyorum yapma. sana dokunan ne bu konuda, yani yaşadığım bir heyecan bir duyguyu buraya paylaşmaya geldim. böyle konuştuğuna göre benden yaşça büyük ve yaşamış görmüş biri gibisin. tavsiye verebilirsin dinlerim sabaha kadar
valla ben sana tüm hayat hikayemi anlatsamda, sabahlara kadar tavsiye versemde en iyisi kendin deneyimleyip kendin tecrübe etmen. evet biraz dalga geçer şekilde yazmış olabilirim kalbini kırdıysam özür dilerim, yinede saygılı bir şekilde yazdığın için tebrik ederim seni.

kiz konusunda da eğer o sana yazmiyorsa sen kendini baskı altında hissetme, git oyununu oyna, filmini dizini youtube'unu izle, sürekli konu açan ilgi çekici biri olmak zorunda olan sen değilsin. illaki bir yerden sonra insan tıkanır, relax ol kızı tanımaya çalış, bu sayede ileride başka ilişkin olursa kızlar konusunda alt yapın olur biraz

valla ben sana tüm hayat hikayemi anlatsamda, sabahlara kadar tavsiye versemde en iyisi kendin deneyimleyip kendin tecrübe etmen. evet biraz dalga geçer şekilde yazmış olabilirim kalbini kırdıysam özür dilerim, yinede saygılı bir şekilde yazdığın için tebrik ederim seni.

kiz konusunda da eğer o sana yazmiyorsa sen kendini baskı altında hissetme, git oyununu oyna, filmini dizini youtube'unu izle, sürekli konu açan ilgi çekici biri olmak zorunda olan sen değilsin. illaki bir yerden sonra insan tıkanır, relax ol kızı tanımaya çalış, bu sayede ileride başka ilişkin olursa kızlar konusunda alt yapın olur biraz
kız benim ona yazığımdan çok yazıp daha çok konu açıyor. benimde aklıma konu gelmediği için tüm yüzü ona yıkmış gibi hissediyorum. abi öyle düşün

lazım olmicak bir konuyu okudum :uzgunpeepo:

Herkese merhabalar, 15 yaşındayım ve ilk defa sevgilim oldu. Ne yalan söyleyeyim dışardan bakıldığında çok ilgi çekici bir tipim olduğunu söyleyemem. Normalde ben uzak mesafe ilişkilerine karşı bir insanım çünkü uzaktan sevgi duygusunun çok oluşabileceğine inanmıyordum. fakat arkadaşlarım deneyim olur diye kabul etmemi söyledi. 12 günlük bir ilişkimiz var (kendisini seviyorum =D ) Aramız gayet iyi, 2 tarafta birbirlerine saygılı, fırsat buldukça birbirimize yazmaya çalışıyoruz. Her şey çok iyi fakat tek problem konu bulmak. Yani sevgililer saatlerce kendi aralarında ne konuşuyor hiç bir bilgim yok. Kızla konuşurken durmadan tıkanıyorum aklıma açabilecek konu gelmiyor. Yani birazda mahcup oluyorum kıza karşı... Nasıl konu açabilirim, örnek konular nelerdir, dikkat etmem gereken şeyler nelerdir vs... gibi şeyler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
Olurda kıza çakarsan kızdan sıkılır konuşmak bile istemezsin alsana kökten çözüm

Tek bir tane gelecekle ilgili konu aç o gelecekteki istediğin şey büyük ihtimalle çok fazla değişime uğrayacak o konu asla bitmez love bombing yapin full

Geri