Yardım S24 ULTRA ARKA CAM AÇILIYOR

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
794
Ya bu telefon beni kanser ediyor. Samsung'tan soğumama neden oldu gerçekten bu telefon. 1 ay önce elimi yıkadım ve ekrana 3 4 tanecik su damlası düştü. Bunlardan birisi kılıfın yan kısmına geldi. Akşam saatlerinde oldu bu olay kılıfı çıkardım sildim temizledim tekrar taktım. Daha sonra gece ne olur ne olmaz diyerek kılıfı çıkarıp yattım. Sabah karşılaştığım manzara çok vahimdi. İlk halini ekledim. Daha sonra bu daha da büyüdü. Bugün de tamamen açılmaya başladı. Bunun yanında da ekranın Oleofobik kaplaması rezalet olduğu için parmak izinden ekranın görülmemesi gibi daha bir çok sorunu var. Arka kapağı tamamen söküp, kaplamasından kurtarıp tekrardan yapıştırmayı düşünüyorum. Transparan şekilde dursun arkası. Bana cam için yapıştırıcı önerebilir misiniz?

Ekler

• 1756116270890.webp
    1756116270890.webp
    30.3 KB · Hit: 228
  • 1756116416708.webp
    1756116416708.webp
    50.5 KB · Hit: 211
Ya bu telefon beni kanser ediyor. Samsung'tan soğumama neden oldu gerçekten bu telefon. 1 ay önce elimi yıkadım ve ekrana 3 4 tanecik su damlası düştü. Bunlardan birisi kılıfın yan kısmına geldi. Akşam saatlerinde oldu bu olay kılıfı çıkardım sildim temizledim tekrar taktım. Daha sonra gece ne olur ne olmaz diyerek kılıfı çıkarıp yattım. Sabah karşılaştığım manzara çok vahimdi. İlk halini ekledim. Daha sonra bu daha da büyüdü. Bugün de tamamen açılmaya başladı. Bunun yanında da ekranın Oleofobik kaplaması rezalet olduğu için parmak izinden ekranın görülmemesi gibi daha bir çok sorunu var. Arka kapağı tamamen söküp, kaplamasından kurtarıp tekrardan yapıştırmayı düşünüyorum. Transparan şekilde dursun arkası. Bana cam için yapıştırıcı önerebilir misiniz?
Garantisi varsa garantiye gönder

kılıf aşırı sert olabilir mi hiç normal değil böyle açılması
Kılıf Spigen marka yumuşak slikondu. O su damlasından sonra oldu. Cam ile arka renk için olan kaplama ayrılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Arka cam değişim fiyatı 6500 TL" diye bir şey söylerlerse orada telefonu alır yere fırlatırım.

Kılıf Spigen marka yumuşak slikondu. O su damlasından sonra oldu. Cam ile arka renk için olan kaplama ayrılmış.

"Arka cam değişim fiyatı 6500 TL" diye bir şey söylerlerse orada telefonu alır yere fırlatırım.
Söyleyemezler kullanıcı hatası değil çünkü. Söylerlerse oracıkta arkasını çıkarıp dürüp büküp s*kman icap edebilir.

Söyleyemezler kullanıcı hatası değil çünkü. Söylerlerse oracıkta arkasını çıkarıp dürüp büküp s*kman icap edebilir.
S20 FE kullanırken hiçbir şey olmadan şarj soketim bozuldu. 1.100 TL verdim tamir edildi. Kullanmadığım telefon kutunun içinde tekrar bozulmuş. 6 ay geçmemişti götürdüm tekrar fiyat çıkaracaktı. Kullanmadığım halde nasıl bozuluyor dedim, biraz laf yaptım 6 ay garanti kapsamındaymış falan yapıp gönderdiler. Soket bile değişmedi, neymiş "soket ezilmiş, düzeltildi, bir daha olursa anakart değişmesi gerekebilir". Aldığım son Samsung'tu bu. Sökeceğim arka kapağı transparan yapacağım garanti falan umurumda değil.

Hocam fabrikasyon kendi filmi olmasın benim s23U da vardı sonradan fark ettim filmmiş çıkarıp attım

Malesef Samsung gibi bir markada arka kapak saçma bir şekilde aksesuar olarak geçiyor. Ve aksesuarların garantisi yok.

Ayrıca işlerini güzel yapmıyorlar bir hafta önce arka kapağın değiştirildi. Su geçirmeyen telefonum su geçirmeye başladı kamera buğu oldu ilk ıslanmada

Hocam fabrikasyon kendi filmi olmasın benim s23U da vardı sonradan fark ettim filmmiş çıkarıp attım
Yok hocam direkt cam çıkıyor.

Malesef Samsung gibi bir markada arka kapak saçma bir şekilde aksesuar olarak geçiyor. Ve aksesuarların garantisi yok.

Ayrıca işlerini güzel yapmıyorlar bir hafta önce arka kapağın değiştirildi. Su geçirmeyen telefonum su geçirmeye başladı kamera buğu oldu ilk ıslanmada
Çok garip bir durum. Arkadaşım suya sokuyor, geçenlerde sabunla yıkadı (şaka değil). Benim telefonum 2 damla su ile arka kapağı çıkardı o.O2

Keşke film olsa.

Bence de çünkü ben de 6 aydır felan kullanıyorum hemen hemen her gün su damlası sıçrıyordur üstüne böyle bir şey yok

1756122430724.webp

Yok hocam direkt cam çıkıyor.

Çok garip bir durum. Arkadaşım suya sokuyor, geçenlerde sabunla yıkadı (şaka değil). Benim telefonum 2 damla su ile arka kapağı çıkardı o.O2

Keşke film olsa.

Alıntıyı görüntüle
Kral şaşırdım valla ben her gün düşürürüm çok yüksekten de olmasa su sıçratırıp hiç dikkatli kullanamıyorum çizik yok aldımda nano kaplama yaptırmıştım bi

Kral şaşırdım valla ben her gün düşürürüm çok yüksekten de olmasa su sıçratırıp hiç dikkatli kullanamıyorum çizik yok aldımda nano kaplama yaptırmıştım bi
Vallahi çok garip. Bir de ekran, çok fazla parmak izi tutuyor haddinden fazla. Aldığımda böyle değildi. 5X Optik aynı şekilde.

Ankara'da yaşıyorsanız Samsung simge elektroniğe götürün ilgili bir servis. Ankara'da değilseniz de şehrinizdeki en yüksek puanlı Samsung servisine götürün. Şayet telefonda sıvı temasına dair kanıt bulamazlarsa ücretsiz değiştirirler. Olur ya sıvı teması buldular 3000 TL civarına değişiyor diye biliyorum. Ön ekrana gelirsek, tüm telefonların ekranında özel kaplamalar vardır ve bu kaplamalar zamanla maalesef gidiyor. Aynı şekilde yansıma önleyici kaplamada zamanla gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri