AMD RX 9070 Ve Problemler

EYUNAL

80+
Reaksiyon skoru
118
Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.

1756587416175.webp

Video linki
Video linki Samsung'a ait bulut linki güvenilir bir linktir yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu hatayı sık sık yapmasa da ayarların sıfırlanması tekrarlı olan bir durum.

DDU ile sürücü silinip tekrardan kurulum yaptım ancak işe yaramadı maalesef.

Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Video linki
Video linki Samsung'a ait bulut linki güvenilir bir linktir yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu hatayı sık sık yapmasa da ayarların sıfırlanması tekrarlı olan bir durum.

DDU ile sürücü silinip tekrardan kurulum yaptım ancak işe yaramadı maalesef.
25 30k arasına aldıysan onun yerine 5070 tercih edebilirdin :)

kart arızalı gibi. garantiye gönder

Chrome da hwa disable yapacaksın.

Ekran kartı kaynaksız windows herhangi bir nedenle çökerse ayarlar sıfırlanır yani o hata kart kaynaklı değil.

He tabi sen gidip karta nette gördüğün stabil olmayan oc uc yaptıysan kart kaynaklıdır.

Oyunlarda takılma vb oluyor mu peki hocam? Yakın zamanda 9070xt almayı düşünüyorum vaz mı geçsem
hayır asla sıcaklık dereceleri vs gayet iyi 65 derece görmedim adanada yaşıyorum sadece coil whine sesi alıyorum bazen o da çok dikkat edersem bazı oyunlarda çok yüksek fps verdiğinden dolayı onuda fps düşürerek coil whine sesini kapatabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

29k ya pny 5070 var şu anda
aga 9070 xt den bahsediyorum 27k ya 5070ti o fiyat olsa haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx