AMD RX 9070 Ve Problemler

Oyun esnasında sorun yaşamıyorum. Ya oyuna girerken ya da girdiğimde alt tab yaptığımda sorun yaşadım şimdiyece.
Hocam oyunda sıkıntı var betada daha çoğu sistemde kararsız çalışıyor.

Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Video linki
Video linki Samsung'a ait bulut linki güvenilir bir linktir yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu hatayı sık sık yapmasa da ayarların sıfırlanması tekrarlı olan bir durum.

DDU ile sürücü silinip tekrardan kurulum yaptım ancak işe yaramadı maalesef.
AMD ekran kartı almayın ama illa alacaksanız da Asus almayın diye hep diyorum Asus AMD kart yapamıyor her serisinde bir sorun var…

yok ben kullanmıyorum ama bura senin 5070 ti performansında 9070 xt almak varken gidip aynı paraya 5070 alıp sonrada kuyruk acını çıkaracağın konu değil git başka konu aç orada ağla.
bazı insanlar başlıklarda özellikle amd arıyor ve sorun varsa çözüme odaklı bi şekilde bişey yazmıyor hemen onun yerine bunu alabilirdiniz tarzı mesaj yazıyolar aynısını amd kullanıp nvidiaya yapanda var böyle gittiği sürece sıkıntı

yok ben kullanmıyorum ama bura senin 5070 ti performansında 9070 xt almak varken gidip aynı paraya 5070 alıp sonrada kuyruk acını çıkaracağın konu değil git başka konu aç orada ağla.
parası olan 32k üstüne çıkıp alsın o zaman 9070xt yi. 5070 bile dip fiyat 23k görmüş bi kart şuan fiyatlar bir tık arttı zaten. sende hangi kart vardı bu arada?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı insanlar başlıklarda özellikle amd arıyor ve sorun varsa çözüme odaklı bi şekilde bişey yazmıyor hemen onun yerine bunu alabilirdiniz tarzı mesaj yazıyolar aynısını amd kullanıp nvidiaya yapanda var böyle gittiği sürece sıkıntı
nvidia fanboylugu yapmak istemiyorum hocam herkesin kendi tercihi bende zamanında 5070 almadan önce çok fazla amd tarafında kart alma konusunda git gel yaptım ama nasip yine nvidia oldu. sebebi nvidia çılgınlığı falan değil aldığım zamanki taksit avantajı, güç kaynağımın kaldırabileceği watt değerleri falandı

Arkadaşlar konuyu özünden kopartmasak mı ? Tartışmalarınızı özelden yapabilir misiniz ?

üstat tamamen driver güncellemesi ile alakalı bir durum
yakın zamanda güncelleme ile düzeltirler.

Arkadaşlar konuyu özünden kopartmasak mı ? Tartışmalarınızı özelden yapabilir misiniz ?
Hocam sürücün sıkıntılı gibi. Safe Mode'da çalıştırıp ekran kartı driverını DDU ile kaldır. Sonrasında tekrardan kur.

Ayrıca gpu'ya oc falan yaptıysan eski haline getir, yok yapmadıysan kartın üzerindeki performance modunu diğer biosa al.

Hocam sürücün sıkıntılı gibi. Safe Mode'da çalıştırıp ekran kartı driverını DDU ile kaldır. Sonrasında tekrardan kur.

Ayrıca gpu'ya oc falan yaptıysan eski haline getir, yok yapmadıysan kartın üzerindeki performance modunu diğer biosa al.
İlk postu okursanız DDU ile sürücü sildiğimi belirttim. OC yapmasına yaptım undervolt da yaptım ancak OCCT'de problem çıkmıyorken bundan ötürü çökme olması ne kadar sağlıklı ? Hiç bir ayar yapmadığım durumlarda da çökme yaşadım.

İlk postu okursanız DDU ile sürücü sildiğimi belirttim. OC yapmasına yaptım undervolt da yaptım ancak OCCT'de problem çıkmıyorken bundan ötürü çökme olması ne kadar sağlıklı ? Hiç bir ayar yapmadığım durumlarda da çökme yaşadım.
Benzer sorunu aynı sebepten yaşıyorlar. Safe Mode'da dedim ama.

"OC yapmasına yaptım undervolt da yaptım"

Konu kapanmıştır görüldüğü gibi kullanıcı hatasıymış yine şaşırtmadı. 2-3 sayfa konuşuluyor ve karta stabil olmayan oc/uv yaptıgını en son söylüyor.

ooct de sorun çıkmıyor diye oyunlarda çıkmayacak diye bir şey yok.

"He tabi sen gidip karta nette gördüğün stabil olmayan oc uc yaptıysan kart kaynaklıdır."

ilk sayfada yazdığımda çıkmış oldu.

Daha silikon kalitesi ne olduğunu bilmeyenler oc/uv işine giriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,460
Üyeler
186,340
Son üye
Umut_yt
Geri