Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.
yok ben kullanmıyorum ama bura senin 5070 ti performansında 9070 xt almak varken gidip aynı paraya 5070 alıp sonrada kuyruk acını çıkaracağın konu değil git başka konu aç orada ağla.
bazı insanlar başlıklarda özellikle amd arıyor ve sorun varsa çözüme odaklı bi şekilde bişey yazmıyor hemen onun yerine bunu alabilirdiniz tarzı mesaj yazıyolar aynısını amd kullanıp nvidiaya yapanda var böyle gittiği sürece sıkıntı
yok ben kullanmıyorum ama bura senin 5070 ti performansında 9070 xt almak varken gidip aynı paraya 5070 alıp sonrada kuyruk acını çıkaracağın konu değil git başka konu aç orada ağla.
parası olan 32k üstüne çıkıp alsın o zaman 9070xt yi. 5070 bile dip fiyat 23k görmüş bi kart şuan fiyatlar bir tık arttı zaten. sende hangi kart vardı bu arada?
bazı insanlar başlıklarda özellikle amd arıyor ve sorun varsa çözüme odaklı bi şekilde bişey yazmıyor hemen onun yerine bunu alabilirdiniz tarzı mesaj yazıyolar aynısını amd kullanıp nvidiaya yapanda var böyle gittiği sürece sıkıntı
nvidia fanboylugu yapmak istemiyorum hocam herkesin kendi tercihi bende zamanında 5070 almadan önce çok fazla amd tarafında kart alma konusunda git gel yaptım ama nasip yine nvidia oldu. sebebi nvidia çılgınlığı falan değil aldığım zamanki taksit avantajı, güç kaynağımın kaldırabileceği watt değerleri falandı
İlk postu okursanız DDU ile sürücü sildiğimi belirttim. OC yapmasına yaptım undervolt da yaptım ancak OCCT'de problem çıkmıyorken bundan ötürü çökme olması ne kadar sağlıklı ? Hiç bir ayar yapmadığım durumlarda da çökme yaşadım.
İlk postu okursanız DDU ile sürücü sildiğimi belirttim. OC yapmasına yaptım undervolt da yaptım ancak OCCT'de problem çıkmıyorken bundan ötürü çökme olması ne kadar sağlıklı ? Hiç bir ayar yapmadığım durumlarda da çökme yaşadım.