drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,420
Bekleyip 9080 xt çekilebilir sabır edersen yada bütçe yeterseOyunlarda takılma vb oluyor mu peki hocam? Yakın zamanda 9070xt almayı düşünüyorum vaz mı geçsem
Bekleyip 9080 xt çekilebilir sabır edersen yada bütçe yeterseOyunlarda takılma vb oluyor mu peki hocam? Yakın zamanda 9070xt almayı düşünüyorum vaz mı geçsem
Asus rog B850A anakartkullandığın sistem neydi
Sen bu sorunu valorant ta mı yaşıyorsunOyun esnasında sorun yaşamıyorum. Ya oyuna girerken ya da girdiğimde alt tab yaptığımda sorun yaşadım şimdiyece.
Amd kart alınır hocam 5 senedir 3 seri kullandım bi kere sorun yaşamadım Amd kart alacaksan ama harbiden asus almayacaksınAMD ekran kartı almayın ama illa alacaksanız da Asus almayın diye hep diyorum Asus AMD kart yapamıyor her serisinde bir sorun var…
bunun 90xx , 70xx , 60xx serisi ile ilgisi yok , ya adreanalin de bug var ya da sistemine zarar gelmemesi adına adrenaling kendisi sıfırlıyor %90 ihtimalle adrenalin üzerinde bir bug rapor edebilirsin istersen bir sonraki sürümde çözülecektir eğer driver düşüyorsan ve devam ediyorsa artık bu sorun amd den çıkıp sistemsel bir sorun haline geliyordur sanırım.Dün gece DDU ile yine sürücü silip son sürümü yükledim ve işten gelip pcyi açtım. Sonuç
Alıntıyı görüntüle
Olay günlüklerinde watchdog logları dışında bi problem yok ki.bunun 90xx , 70xx , 60xx serisi ile ilgisi yok , ya adreanalin de bug var ya da sistemine zarar gelmemesi adına adrenaling kendisi sıfırlıyor %90 ihtimalle adrenalin üzerinde bir bug rapor edebilirsin istersen bir sonraki sürümde çözülecektir eğer driver düşüyorsan ve devam ediyorsa artık bu sorun amd den çıkıp sistemsel bir sorun haline geliyordur sanırım.
VGA 64 te de oluyor. Genelde sistem yeni açıldıktan sonra oluyor ama ben karttan render alıp yada kart ısındıktan sonra yaptığını görmedim kart soğukken yapıyor.bendede oluyor bunun bi çözümü yok rx 5700 xt kullanıcısıyım bu bende çok fazla oluyor ben artık ayar yapmıyorum
o işlemciyle anakartı nasıl kullanıyorsunuz?Asus rog B850A anakart
Asus prime rx9070
AMD Ryzen 5 5600
Sen büyük bilgili bir insana benziyosun helal olsun"+100 çekirdek"
bu işlerden anlamadığın buradan belli, rx 9070 lere oc/uv yaparken gpu mhz dokunulmaz. şunu yazdıktan sonra kullanıcı hatası olduğundan dahada emin oldum. kim bilir nasıl windows kullanıyorsun, sürücde hangi ayarları değiştirdin ve diğer parçalara neler neler yaptın.
sorun yaşayanalrın %99 u böyle donanım/os kullanmayı bilmiyor sonra suçu amd/nvidiaya atıyor. bu konuda şaşırtmadı.