Hukuk öğrencisi ve oyun oynayan birisi olarak laptop önerisi 35-45k

Kaanabi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Merhabalar bu sene hukuk fakültesine geçiyorum hukukta en çok lazım olacak şey şarjın uzun gitmesi olacak bilgisayarı çok zorlamayacağını biliyorum bölümün bana hem şarjının bir noktada yetebileceği hem de cs2 ve türevi oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir laptop gerekiyor biliyorum güçlü bilgisayar şarjı emiyor ancak bir ortak nokta bulmak gibi düşünelim ayrıca 16 inc olsa daha hoş olur (ASUS Tuf F16 FX607VU-RL073W/ Core 5-210H İşlemci/ 16GB RAM/ 512GB SSD/ RTX 4050 Ekran Kartı/ 16”/ W11 Gaming Laptop) bunu düşündüm ancak gaming olması ders zamanları bana sorun çıkartır mı bilemedim desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum

Hukuk öğrencisine word açsa yeter zaten. Oyun için olanlar da mühendislikte okuyana yeter

Merhabalar bu sene hukuk fakültesine geçiyorum hukukta en çok lazım olacak şey şarjın uzun gitmesi olacak bilgisayarı çok zorlamayacağını biliyorum bölümün bana hem şarjının bir noktada yetebileceği hem de cs2 ve türevi oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir laptop gerekiyor biliyorum güçlü bilgisayar şarjı emiyor ancak bir ortak nokta bulmak gibi düşünelim ayrıca 16 inc olsa daha hoş olur (ASUS Tuf F16 FX607VU-RL073W/ Core 5-210H İşlemci/ 16GB RAM/ 512GB SSD/ RTX 4050 Ekran Kartı/ 16”/ W11 Gaming Laptop) bunu düşündüm ancak gaming olması ders zamanları bana sorun çıkartır mı bilemedim desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum
Hocam amd işlemcili modellere bakın batarya konusunda daha iyiler. Bende 7845 hs li bi model var tasaruf modunda 4-5 saat gidiyo pili fikm izlerken vs. Pil sağlığı %89 da

Hocam amd işlemcili modellere bakın batarya konusunda daha iyiler. Bende 7845 hs li bi model var tasaruf modunda 4-5 saat gidiyo pili fikm izlerken vs. Pil sağlığı %89 da

amd nin son nesil illemcileri çok iyi sayılmaz. core 155h var bende 4-5 saat gidiyor

7000 ler bile aşırı iyi 8000 leri deneyimleyemedim henüz
8945hx ler 2 saat gidiyordu testlerde o fiyatlara yok zaten de 8845hs olanlar güzel gidiyor.
X serisi yerine S serisi alması yeterli

8945hx ler 2 saat gidiyordu testlerde o fiyatlara yok zaten de 8845hs olanlar güzel gidiyor.
X serisi yerine S serisi alması yeterli
sizden ricam linkleyebilir misiniz çok oyun bilgisayarı olmasına gerek yok 4050 okey watt yüksek olsun yeter işlemcilerden pek anlamıyorum sadece boşsanız yardımcı olabilirseniz seviniim

Kral X5T mi bu mu kararsız kaldım aydınlatır mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*

Victus. Diğeri piyasaya çıkalı 1 ay bile olmadı youtube/sponsor gazıyla millet öneriyor uzun vadede ne yapar bilinmez.
Araba piyasasındaki gibi tıpkı. Forumlarda her yerde Mazda 3 önerilir ama piyasada 1 tane görmezsin aynı mesele.

Hocam şuanda en alınabilir model bu gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri