cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
SağolunYeterli olacaktır.
yeterli fakat 5080 süperi bekleseniz daha iyi olurdu güç kaynağı eski mi yeni mi ?Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
Eski rog 850 platinum, uyguna geldi biraz die aldım 508ü tuf sıfır kapalı kutulu faturalı 62k aldım hocamyeterli fakat 5080 süperi bekleseniz daha iyi olurdu güç kaynağı eski mi yeni mi ?
eskiyse sıkıntı yok hocam zaten yeterli bir psu kalitelidir de modeli tuf ise iyi paraya almışsın.Eski rog 850 platinum, uyguna geldi biraz die aldım 508ü tuf sıfır kapalı kutulu faturalı 62k aldım hocam
Tuf model kutulu faturalı açılmamış kutuno şekilde aldımeskiyse sıkıntı yok hocam zaten yeterli bir psu kalitelidir de modeli tuf ise iyi paraya almışsın.
Yeterli. Yalnız Asus'un o modellerinde düşuk RPM'de fan sesi sorunu var.Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
Bende o ses nerden geliyo die düşünüyodum coil vine gibiYeterli. Yalnız Asus'un o modellerinde düşuk RPM'de fan sesi sorunu var.