50k bütçe pc önerisi

1Hppp

80+
Reaksiyon skoru
4
50k bütçem var piyasada çok fazla sistem var kafam karıştı biri yardım edebilir mi

sayfa açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir kaç düzenleme yap 10 numara olur şuan özelleştirmeye çalışınca hata verdi düzelince özelleştirilmiş görsel yollicam
tamamdır hocam tesekkurler

Vatan bir saatte yapacağını yapmış ☹️ 45.000TL'ydi bu sistem
yine şaşırtmadı kazıktan zaten 45 e deyecek bir sistemde değildi

sayfa açılmıyor

2 aydır sekmede açık kalıyor alıcam diye daha alamadım maalesef :cry: arada oluyor merak etme düzelir daha öncede yaşadım

sayfa açılmıyor

1. alternatif:
1756757768471.webp

2. alternatif:

1756757799394.webp

1. alternaitfte işlemci daha güçlü ama bütçeyi biraz aşıyor anakart ise yeterli düzeyde ama ilerde soket değişmiyeceksen ve 4 ram slotu 2 m2 yuvası ve soğutuculu bir anakart isterim dersen 2. alternatifi tercih edebilirsin daha sonradan argb fanlı bir kasaya geçersende anakart argb destekliyor bana sorucak olursan ben 2. alternatifi seçerdim çünkü işlemci yükseltmek anakartı yükseltmekten daha zahmetsiz

1. alternatif:
1756757768471.webp

2. alternatif:

1756757799394.webp

1. alternaitfte işlemci daha güçlü ama bütçeyi biraz aşıyor anakart ise yeterli düzeyde ama ilerde soket değişmiyeceksen ve 4 ram slotu 2 m2 yuvası ve soğutuculu bir anakart isterim dersen 2. alternatifi tercih edebilirsin daha sonradan argb fanlı bir kasaya geçersende anakart argb destekliyor bana sorucak olursan ben 2. alternatifi seçerdim çünkü işlemci yükseltmek anakartı yükseltmekten daha zahmetsiz
hocam bi ekleme yapıcam kasa seçneklerinde FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasası argb destekliyormuş destek kısmından kasanın psu markası ve modeli sorun eğer fsp hydro k pro ise bu kasayı seçin fanlarınız aynı renkte yansın

Son düzenleme:
1. alternatif:
Alıntıyı görüntüle
2. alternatif:

Alıntıyı görüntüle

hocam bi ekleme yapıcam kasa seçneklerinde FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasası argb destekliyormuş destek kısmından kasanın psu markası ve modeli sorun eğer fsp hydro k pro ise bu kasayı seçin fanlarınız aynı renkte yansın
hocam kasa evet mantıklı 2 seçenekte hosuma gitti tek aklıma takılan ramler cl36 ile cl30 arasında çok fark var mıdır ona göre bütçeyi zorlicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri