yok hatta bence daha iyi format atınca vs bir daha uğraşmıyorsun hwid aktivasyon yapıyor çünküHocam farkı var mı? Detay biliyor musunuz?
yok hatta bence daha iyi format atınca vs bir daha uğraşmıyorsun hwid aktivasyon yapıyor çünküHocam farkı var mı? Detay biliyor musunuz?
birde ona para mı vereyim![]()
Evet, anakarta gömülü veya windows hesabına tanınmış ise otomatik oluyor fakat ben başka bir açıdan sormuştum. Geçen forumda bir konu okumuştum ama zamanım tam yoktu hepsini okuyamadım ve hatırlayamıyorum. Ancak içerik şöyle bir şeydi bu internette satılan da aslında bu "açıklardan" faydalanılmış keyler diye. Yani lisans diye ucuza aldığımız keylerde manuel olarak command ile aktifleştirdiğimiz keylerden fark yok diye anladım. Bu gibi detapları biliyor musunuz? Bu windows işleri her zaman kafamı karıştırmıştır. Örneğin bende kutlu ve usbli key var. Ama uygulama veya bilgisayar detaylarından bakınca farklı key mi ya da iki farklı key görüyorum. Yanlış değilsem biri böyle genel olarak aktifleştirme içinmiş... Neyse buradan bile kafamda oturmayan şeyler olduğu belli değil mi?yok hatta bence daha iyi format atınca vs bir daha uğraşmıyorsun hwid aktivasyon yapıyor çünkü