🔥İndirim GAMEGARAJ SİSTEMLERDE İNDİRİM VE PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İMKANI (N11 3 TAKSİT)

o fiyata bende almayı düşündüm de kart çıkartamadım 9 taksit için trendyoldan almayı düşünüyorum.

Kasa elinize ulaştı mı nasıl performansı acaba ?
Henüz ulaşmadı ,yolda. yorumlarda bir kaç kişi yazmıştı, memnunlardı 👇

Trendyol'un da 9 taksit avantajı var
1756992681612.webp

f/p olarak hangisini almak mantıklı öneri sistem varmı ?

30 -35 arası hocam

50k civarı 9 taksitli laptoplardan hangisini önerirsiniz ve gamegaraj alınır mı? Başka marka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Attığım linktekinin yorumları kötü ama alınır mı? 5000 serisi yerine 4000 serisi mi alsam f/p açısından daha mantıklı olur?

50k civarı 9 taksitli laptoplardan hangisini önerirsiniz ve gamegaraj alınır mı? Başka marka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Attığım linktekinin yorumları kötü ama alınır mı? 5000 serisi yerine 4000 serisi mi alsam f/p açısından daha mantıklı olur?

5060 yada 4070 al derdim ama 4070 piyasada artık çok az bulunur. 5060 dan devam etmeni naçizane tavsiye ederim.
gamegaraj alınır. trendyolda 9 taksitle çiçek gibi fiyat var.

5060 yada 4070 al derdim ama 4070 piyasada artık çok az bulunur. 5060 dan devam etmeni naçizane tavsiye ederim.
gamegaraj alınır. trendyolda 9 taksitle çiçek gibi fiyat var.

Hocam 5060 stokları tükenmiş 2tb ssd li versiyonu kalmış onun yerine linktekini almayı düşünüyorum birazdan ne dersiniz? Bütçeyi arttırdım.

Geri