🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası 2.599₺

Marangoza para verip yaptırmak daha mantıklı aylardır masa bakıyorum bir tane beğenmiştim her ay zam yiyor saldım artık bu bütçelerde adam akıllı bir şey bulmak haram masayı alıyon kol İstiyor kol alıyon tabla kalın olsun istiyor uğraş dur

Marangoza para verip yaptırmak daha mantıklı aylardır masa bakıyorum bir tane beğenmiştim her ay zam yiyor saldım artık bu bütçelerde adam akıllı bir şey bulmak haram masayı alıyon kol İstiyor kol alıyon tabla kalın olsun istiyor uğraş dur
aynen öyle hem marangoza istediğin tarzda da yaptırırsın hele tanıdıksa gerisi kolay

Monitör kolu olmadan alınmamış 2li Monitör koluyla 5kyı buluyor zaten :D
Ya da ofis monitörleri gibi ayağı kompakt olacak. Sırf maliyetten kaçmak için gaming monitörlerde dengesiz V ayaklar kullanıyolar gereksiz yer işgali, mecbur aldırıyolar o monitör kolunu

Ya da ofis monitörleri gibi ayağı kompakt olacak. Sırf maliyetten kaçmak için gaming monitörlerde dengesiz V ayaklar kullanıyolar gereksiz yer işgali, mecbur aldırıyolar o monitör kolunu
isterse en iyi monitör ayağı olsun. monitör kolu başka bi olay hocam bu kolun rahatlığını hiç bi ayak veremez

Para israfı gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VG259QM var ayağı toplu zaten küçük ama ben geniş masa istiyorum 180x90 170x80 160x70 gibi https://www.akakce.com/calisma-masa...mm-kalinlik-180-x-90-cm-fiyati,980101133.html Gibi

Hacı sana polat alemdar kasa emlakçı masası çözelim
Ömürlük koyim odaya demi :D var Zaten de 7 8k veremem bu attığım masa normalde 5kydı 5.5 oldu bayramdan sonra zam gelecek alın dedi adamlar konuşuyordum adamlarla 6 oldu 7 oldu 7.7 oldu en son stok bitti

Geri