🔥İndirim Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası (3.500₺)

Gaming masası konusunda bence en iyi fiyat performans ürünü Twisted Minds masası... İncehesap'ın Cuma gecesi kampanyasında sık sık satılıyor. 5999 TL fiyatla. Ben iş bankası kartlarına %10 indirim kampanyası ile aldım. Çok beğendim 2.'yi de aldım...
Hala varmı bu kampanya varsa linkini paylasabilirmisiniz

Bu masa çok küçük dostlar yorumlarına bakın koymuşlar, önde 2 monitörüm olsun yanda da başka işlerim olsun bu masada işe yaramıyor.

Hala varmı bu kampanya varsa linkini paylasabilirmisiniz
Her cuma akşamı oluyor. Yarın akşam'da var. Saat 19:00'da ürünler sırayla listeleniyor. 21:50 gibi bütün ürünler listeleniyor. 22:00'de fiyatlar açıklanıyor. Bu masa normal satış fiyatı 7500 TL ama gaming gecesinde 5999 TL'ye satılıyor. Fakat şuan baktım hiçbir yerde stok gözükmüyor. Geçen cuma gecesinde verilmişti.

Her cuma akşamı oluyor. Yarın akşam'da var. Saat 19:00'da ürünler sırayla listeleniyor. 21:50 gibi bütün ürünler listeleniyor. 22:00'de fiyatlar açıklanıyor. Bu masa normal satış fiyatı 7500 TL ama gaming gecesinde 5999 TL'ye satılıyor. Fakat şuan baktım hiçbir yerde stok gözükmüyor. Geçen cuma gecesinde verilmişti.
Bunlara monitör masası desek daha doğru olur şayet kasayı yere koyduktan sonra hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum rgb koyup bilgisayar masası diye satıyorlar.

Bunlara monitör masası desek daha doğru olur şayet kasayı yere koyduktan sonra hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum rgb koyup bilgisayar masası diye satıyorlar.
Bende bir tanesinde kasa masa üstünde.. Gayet güzel duruyor...

Yok reis yanlış anladın sen isbankası kampanyasını dedim

Yok reis yanlış anladın sen isbankası kampanyasını dedim
Ha o belli olmuyor. Her cuma siteyi kontrol etmek lazım. Ana sayfada ilanı çıkıyor. Pek sık yapılmıyor ama.. En son 18 Temmuz'da olmuş..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,357
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri