1k hz veya 500 hz ye çekip dene ve Sıcaklıklar ne durumdaBilgisayarımdaki birçok teknik sorundan birisi bu, mouse'um 3.5k hz ve çevirince fps düşmesi oluyor. Başta bahsettiğim teknik sorunlara da yardım edebilecek varsa dm atabilir. Ek olarak FPS düşmesi 240-200den 60a falan
1K üstü hzlerde işlemciye bindirdiği için mouse fpsini etkilemesi normalde komple silmesi garip hangi oyunda oluyor bu?Bilgisayarımdaki birçok teknik sorundan birisi bu, mouse'um 3.5k hz ve çevirince fps düşmesi oluyor. Başta bahsettiğim teknik sorunlara da yardım edebilecek varsa dm atabilir. Ek olarak FPS düşmesi 240-200den 60a falan
Deneyeceğim şimdi, sıcaklıklar iyi durumda1k hz veya 500 hz ye çekip dene ve Sıcaklıklar ne durumda
lolde oluyor
1k ya çektim sorun ortadan kalktı1k hz veya 500 hz ye çekip dene ve Sıcaklıklar ne durumda
anakartımın bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim1K üstü hzlerde işlemciye bindirdiği için mouse fpsini etkilemesi normalde komple silmesi garip hangi oyunda oluyor bu?
Neyden şüphe ediyorsun?Deneyeceğim şimdi, sıcaklıklar iyi durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1k ya çektim sorun ortadan kalktı
anakartımın bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Bilmiyorum ya discord falan varsa uzun konuşabiliriz, eskiden drop giriyodu onu çözdük geçen gün ekran gitti arada crash veriyo bilgisayardan tam verim alamıyorum(aynı sistem testlerde 500fps veriyosa bende 200). Gibi gibi şeyler.Neyden şüphe ediyorsun?