Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 950
Dolduruşa gelip kişisel bilgilerinizi kaptırmayın. Sayfa ne kadar güvenli, biliyor muyuz?
Ben bildim bileli var ama şahsen çok bir etkisini göremedim ben bu tarz yerlerin.Dolduruşa gelip kişisel bilgilerinizi kaptırmayın. Sayfa ne kadar güvenli, biliyor muyuz?
Benim de pek bir umudum yok bu konuda ama ne zaman kampanya vs için beni arasalar bunları söylüyorum kendilerine.Biliyorlar zaten. Dövizler bu seviyedeyken doğru düzgün bir altyapı yatırımı yapmak istemiyorlar. Bütün o cihazlar yurt dışından dolar, euro ile geliyor. Uploadı artırsalar bu sever aldıkları düşük kapasite cihazları yetmeyecek.
Bu arada şu an bile ülkenin interneti zaten ucu ucuna falan gidiyor. Doğru dürüst peer hizmeti falan kalmadı. Geçtiğimiz aylarda yurt içindeki yerlere bile ciddi erişim sorunları vardı. Şöyle ülkenin bir %20'si paket yükseltse patates olacağız muhtemelenBenim de pek bir umudum yok bu konuda ama ne zaman kampanya vs için beni arasalar bunları söylüyorum kendilerine.
Benim anlamadığım en düşük hızı alana da aynı tarifeyi çekiyorlar. Ben 16 gibi komik bir hız için neden bu paraları vereyim, niye böyle bir şey var? 16, 35,50 alan adamla 1000 alan adamın faturası arasında çok bir fark yok.Bu arada şu an bile ülkenin interneti zaten ucu ucuna falan gidiyor. Doğru dürüst peer hizmeti falan kalmadı. Geçtiğimiz aylarda yurt içindeki yerlere bile ciddi erişim sorunları vardı. Şöyle ülkenin bir %20'si paket yükseltse patates olacağız muhtemelen![]()
Muhtemelen diğerlerinin maliyetini çıkartıyorlar kendilerince dengeliyorlar öyle.Benim anlamadığım en düşük hızı alana da aynı tarifeyi çekiyorlar. Ben 16 gibi komik bir hız için neden bu paraları vereyim, niye böyle bir şey var? 16, 35,50 alan adamla 1000 alan adamın faturası arasında çok bir fark yok.
Starlink Türkiye'ye gelse Türk Telekom, Turkcell, Türksat batar herhaldeBiliyorlar zaten. Dövizler bu seviyedeyken doğru düzgün bir altyapı yatırımı yapmak istemiyorlar. Bütün o cihazlar yurt dışından dolar, euro ile geliyor. Uploadı artırsalar bu sever aldıkları düşük kapasite cihazları yetmeyecek.
Çok pahalı, asla fiber bağlantının yerini alamaz. Yukarıda yazdığım döviz kurlarına geliyor işin ucu.Starlink Türkiye'ye gelse Türk Telekom, Turkcell, Türksat batar herhalde
Türkiye'ye özel fiyat yapmazlarsa alan olmaz fakat 300'e getirseler bir günde 3 dev batar. Zaten Starlink'i istemiyorlar çünkü kendileri de biliyorlarÇok pahalı, asla fiber bağlantının yerini alamaz. Yukarıda yazdığım döviz kurlarına geliyor işin ucu.
300'e getirseler 2 ay sonra iflas ederler. Ekipmanıydı şuyuydu buyuydu fibere göre ÇOK DAHA maliyetli maalesef.Türkiye'ye özel fiyat yapmazlarsa alan olmaz fakat 300'e getirseler bir günde 3 dev batar. Zaten Starlink'i istemiyorlar çünkü kendileri de biliyorlar
Sadece tahüt için söyledim. Kit'de veriyorlar, onun parası 15 bine kadar getirebilirler. Kurtuluş için küçük bir bedel...300'e getirseler 2 ay sonra iflas ederler. Ekipmanıydı şuyuydu buyuydu fibere göre ÇOK DAHA maliyetli maalesef.