Odan değil rapçiyim araştır niye kutladığımı anlarsın onuda sen açİzmir'in kurtuluşu diye konu açmayıp bir rapçinin doğum gününü kutlamak garip olmuş.
Bu kim la
Ya adamı taniyorsun daha konuya uzaksın gelip konuşuyosun küfür edincede biz suçlu oluyozLiseli çocukların milli değerlerden uzaklaştırılıp sosyal medya fenomenlerine yakınlaşması üstüne de uyarılınca daha da agresifleşmesi çığırından çıktı artık.
beta berk bayındır 8. kattan düşerek ölen bir rap sanatçısı. Her nasıl insanlar kemal sunalı, barış mançoyu, cem karacayı, müslüm gürsesi ölüm ve doğum yıldönümlerinde anıyorsa diğer insanların da anılmasına saygı gösterilmesi lazım. Konu altında ünlülerin doğum günleri halk tarafından kutlanmalı mı ya da ölüm yıldönümlerinde anılmalılar mı gibi tartışmaların yapılmasının bir anlamı yok.
Mesele o değil, adamlar kafalarına göre istediği tarihi istediği gün ilan etmişler. Beta günüymüş bugün içeriğe bakın.istediği konuyu açabilir diye düşünüyorum
Yav sanki ülkece ilan edilen bişey sadece kendisinin üye olduğu müzik şirketinin sosyal medya tarafı tarafından yapılan bir paylaşim kimseye zararı yok adamın sanada zararı yok niye bukadar siniledin anlmadımMesele o değil, adamlar kafalarına göre istediği tarihi istediği gün ilan etmişler. Beta günüymüş bugün içeriğe bakın.
Zaten kafalarına göre olacak. Beta günü dedikleri adamın doğum günü. Ben amerikada yaşasam 4 temmuz amerikan bağımsızlık gününde 4 temmuz fenerbahçe şike davası yıl dönümünü ansam hatırlatacak yazı yazsam kim bana gelip senin buna hakkın yok eski davaları açma diyebilir?Mesele o değil, adamlar kafalarına göre istediği tarihi istediği gün ilan etmişler. Beta günüymüş bugün içeriğe bakın.