3 tanesinin toplam 10 k yorumu var ve 5/4.5 flnSaçma sapan reklamlarına aldanıpta jeven brus alma hiçbiri kalıcı değil. Parfüm mevzusu tamamen zevk meselesi herkesin beğendiğini sen beğenmessin. Git sephorada testerların hepsini dene. Güzel bi butik bi parfümcüye kodunu söylersin aynı kokuyu yapar. Ha orjinal kadar kalıcı olmaya bilir ama hiç yoktan piyasaya yeni çıkmış jeven brus gibi dandik parfümlerden daha kaliteli parfümün olur
yorumlar falan genelde bot oluyor hocam jeven brus daha önce hiç duymadım bilmiyorum hangi tarz parfümlerden hoşlanıyorsun tatlı baharatlı meyveli falan3 tanesinin toplam 10 k yorumu var ve 5/4.5 fln
Ben söyliceğimi söyledim kumar oynicam diyosan oyna3 tanesinin toplam 10 k yorumu var ve 5/4.5 fln
Jaguar clasic bugün kokladım çok güzel bir koku1.5 k bütçem var
Örnek olarak ;
Kiss me
Girl magnet
Parfümleri var başka öneriniz varmıdır ?
3 lü set olarak aldığımda 3 tanesi 3.5k olarak geliyor
Jeven brus markası
Önerin varmı peki 50 100 ml flnBen söyliceğimi söyledim kumar oynicam diyosan oyna
Ben söyliceğimi söyledim kumar oynicam diyosan oyna
yorumlar falan genelde bot oluyor hocam jeven brus daha önce hiç duymadım bilmiyorum hangi tarz parfümlerden hoşlanıyorsun tatlı baharatlı meyveli
Farketmwz 50 ml yerine 75 100 olsa iyi olur ama meyveli baharatlı da olabiliryorumlar falan genelde bot oluyor hocam jeven brus daha önce hiç duymadım bilmiyorum hangi tarz parfümlerden hoşlanıyorsun tatlı baharatlı meyveli falan
Kalıcılığı 4-5 saat az değilmi yoksa normalmiJaguar clasic bugün kokladım çok güzel bir koku
Tom ford black orchid alınır mı? pekiKalıcılığı 4-5 saat az değilmi yoksa normalmi
garip bir koku herkese hitap etmez genel beğeni parfümü değil bide feminen biraz çiçeksi myslf edp bak kokusu baya iyiTom ford black orchid alınır mı? peki
Normal ya EDT ye göre kokusu muhteşem geldi banaKalıcılığı 4-5 saat az değilmi yoksa normalmi