1.5 k parfüm önersi ( erkek)

ErenSS25

80+
Reaksiyon skoru
24
1.5 k bütçem var
Örnek olarak ;
Kiss me
Girl magnet
Parfümleri var başka öneriniz varmıdır ?
3 lü set olarak aldığımda 3 tanesi 3.5k olarak geliyor
Jeven brus markası

Saçma sapan reklamlarına aldanıpta jeven brus alma hiçbiri kalıcı değil. Parfüm mevzusu tamamen zevk meselesi herkesin beğendiğini sen beğenmessin. Git sephorada testerların hepsini dene. Güzel bi butik bi parfümcüye kodunu söylersin aynı kokuyu yapar. Ha orjinal kadar kalıcı olmaya bilir ama hiç yoktan piyasaya yeni çıkmış jeven brus gibi dandik parfümlerden daha kaliteli parfümün olur

Saçma sapan reklamlarına aldanıpta jeven brus alma hiçbiri kalıcı değil. Parfüm mevzusu tamamen zevk meselesi herkesin beğendiğini sen beğenmessin. Git sephorada testerların hepsini dene. Güzel bi butik bi parfümcüye kodunu söylersin aynı kokuyu yapar. Ha orjinal kadar kalıcı olmaya bilir ama hiç yoktan piyasaya yeni çıkmış jeven brus gibi dandik parfümlerden daha kaliteli parfümün olur
3 tanesinin toplam 10 k yorumu var ve 5/4.5 fln

Ben söyliceğimi söyledim kumar oynicam diyosan oyna
Önerin varmı peki 50 100 ml fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben söyliceğimi söyledim kumar oynicam diyosan oyna
yorumlar falan genelde bot oluyor hocam jeven brus daha önce hiç duymadım bilmiyorum hangi tarz parfümlerden hoşlanıyorsun tatlı baharatlı meyveli

yorumlar falan genelde bot oluyor hocam jeven brus daha önce hiç duymadım bilmiyorum hangi tarz parfümlerden hoşlanıyorsun tatlı baharatlı meyveli falan
Farketmwz 50 ml yerine 75 100 olsa iyi olur ama meyveli baharatlı da olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri