🔥İndirim Samsung Odyssey G65B 12.499 TL

Şaka gibi ya 13.500'e aldım 4 gün önce iade edip yeniden mi alsam

Ips mi alsam bunu alsam hala düşünüyorum. Bf 6 da ips daha iyi olur gibi.

Eğitim indirimi fiyatına düşmüş.

Şu monitör bir tek benimmi gözümü kanatıyor kullanırken.9100'e aldıydım 1 ay önce değiştirdiler samsung tarafından kullanılmış ürün yollamışlar ama ölü pixel olmadığı için dert etmedim.

Ips mi alsam bunu alsam hala düşünüyorum. Bf 6 da ips daha iyi olur gibi.
Hayır tam tersi bu tarz oyunlarda VA panel daha iyi. Kaliteli VA paneller kaliteli IPS gibi yüksek renk gamutu sunar, VA panelin gecikme ve ghosting sorunu dibe indirilmiştir ve kontrast oranları IPS'ten 3 kat daha yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Soldaki bir IPS monitör, sağda ki ise 5.999 TL'ye satılan 2K, VA AOC AG275QXN. Kontrast farkı kendini çok belli etmiş:
Desktop Screenshot 2025.07.04 - 23.22.15.36.webp

Hayır tam tersi bu tarz oyunlarda VA panel daha iyi. Kaliteli VA paneller kaliteli IPS gibi yüksek renk gamutu sunar, VA panelin gecikme ve ghosting sorunu dibe indirilmiştir ve kontrast oranları IPS'ten 3 kat daha yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
Soldaki bir IPS monitör, sağda ki ise 5.999 TL'ye satılan 2K, VA AOC AG275QXN. Kontrast farkı kendini çok belli etmiş:
Alıntıyı görüntüle
evet bu konudan dolayı bende pişmanım yorumlara aldanarak herkes diyorsa doğrusu budur diyerek durmadan ips aldım herkese ips önerdim ama en kaliteli ips monitörü de alsan siyahlarda hiç iyi sonuç vermiyor özellikle pubg tarzı oyunları oynarken çok yoruyor.

Şu monitör bir tek benimmi gözümü kanatıyor kullanırken.9100'e aldıydım 1 ay önce değiştirdiler samsung tarafından kullanılmış ürün yollamışlar ama ölü pixel olmadığı için dert etmedim.
Nasıl yani kullanılmış ürün yollamışlar derken?

Nasıl yani kullanılmış ürün yollamışlar derken?
İlk gelen monitör 0'dı servise verdim ekran üretim hatalı toz çıktı 6-7 pikseli rahat kapatıyordu.Değişim istiyorum servise dedim değişim yaptık 0 ürünle diye kullanılmış ürün verdiler.Kutusunun içindeki ürünler rastgele yerleştirilmiş ayağı vs. çizilmiş.Arkadaki seri numarası bantıda sonradan takılma gibi yamuk takılmış.Sol üst köşesinde ekranın paneliyle alakasız cam hırpalanmış.

buda var
Nasil bu monitor, kullanan var mi?
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Hikayeli ve genel kullanım icin guzel monitör ama rekabetçi fps icin hala kuşkularim var fast ips kadar keskin görüntü verir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri