🔥İndirim 7800x3D & 9070XT Sistem 63.999 ₺ (Peşin Fiyatına 3-5 Taksit Seçenekli)

hocam çift slot ram özelleştirmesi yapsalarmış keşke 64 ram almak istese adam alamıyor 4 slot alsa mhz düşüyor saçma olmuş biraz
Haklısın da ddr5 de en azından oyun için olan sistemlerde dual channel olması daha elzem. Render işi yapacak adama lazım 4 slotlu kartlar. Bir de render için pc almak isteyenler, Nvidia ekran kartlı ve daha render odaklı işlemcisi olan bir sistemi tercih eder diye düşünüyorum.

Butun youtuberler sistem topladi bu hafta bence hepsi elde kalan parcalardan son 15 gundeki tum sistemler isbirligi hic fp degiller millete iteliyorlar

Ben aldım da çok kararsız kaldım ya vatanda da nerdeyse aynı kalitede parçalarla işlemci 7500f e çekilince 53750 civarı oluyor şuan iptal etsem mi acaba 9000 fark var ikisi de 3 taksit oluyo bendeki kredi kartı ile düşüncelerinizi alabilir miyim

Ben aldım da çok kararsız kaldım ya vatanda da nerdeyse aynı kalitede parçalarla işlemci 7500f e çekilince 53750 civarı oluyor şuan iptal etsem mi acaba 9000 fark var ikisi de 3 taksit oluyo bendeki kredi kartı ile düşüncelerinizi alabilir miyim
Aynı kararsızlığı ben yaşıyorum. Aynı fiyata vatanda daha iyi parçalar ile dizilebiliyor. Tüm indirimler de bir arada geldi beynim allak bullak oldu. Ama zaten aldıysan iptal etmekle uğraşma kral. Her iki sistem de üzmeyecek kaliteli sistemler. Bir de şimdi iptal etsen bankadaki limitin pazartesi yenilenir sanırım. Yanlış biliyor da olabilirim.

Aynı kararsızlığı ben yaşıyorum. Aynı fiyata vatanda daha iyi parçalar ile dizilebiliyor. Tüm indirimler de bir arada geldi beynim allak bullak oldu. Ama zaten aldıysan iptal etmekle uğraşma kral. Her iki sistem de üzmeyecek kaliteli sistemler. Bir de şimdi iptal etsen bankadaki limitin pazartesi yenilenir sanırım. Yanlış biliyor da olabilirim.
Limitte sıkıntı yok sağolsun banka çokça limit tanımlamış ama çok kararsızım

Şu sistem nvidia ekran kartlı olsaymış çekerdim bir tane

Reklam kokan hareketler bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34