Monitörümde kesikler oluyor

Reaksiyon skoru
0
Ben aryond a24 v2 kullanıcısıyım ve monitörümde sürekli sorunlar oluyor...

1 ay önce sıfırdan sistem topladım rtx 5060 i5 144400f...

ne zaman açsam chrome girsem yeni sekme açsam eski sekmenin görüntüsü ekranda kalıyor ben print screen tuşuna basana kadar

örnek olarak dosya ekledim ve sorun sadece chrome uygulamasında değil diğer uygulamalardada oluyor

olayla alakalı olabileceğm bir kaç şey daha var

ben trendyoldan etkinleştirme kodu almıştım win11 home ben onu bilgisayara girdim pc bir anda hata verip win11 pro oldu güncellemeye falan girdi iyice içine edildi sonradan düzeldi ama ben cmd den baktığımda win 10 pro diyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-14 201122.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 201122.webp
    31.1 KB · Hit: 23
hocam bi reset atıp yeni bir win11 kurup deneyin isterseniz düzelir gibime geliyor ayrıca ekran kartı driverı olsun diğer yazılımlar olsun güncel tutun ya da en stabil olan driverı yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok bir bilgim yok bu konuda fakat bu dediklerimi yaparsanız düzeleceğini düşünüyorum Windows ile ilgili bir hata yaşadıktan sonra bunlar oluyorsa

hocam bi reset atıp yeni bir win11 kurup deneyin isterseniz düzelir gibime geliyor ayrıca ekran kartı driverı olsun diğer yazılımlar olsun güncel tutun ya da en stabil olan driverı yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok bir bilgim yok bu konuda fakat bu dediklerimi yaparsanız düzeleceğini düşünüyorum Windows ile ilgili bir hata yaşadıktan sonra bunlar oluyorsa
hocam ben bu konulardan çok anlamıyorum.reset atamak yerine ne yapabilirm önemli bilgiler var

hocam ben de çok yazılımsal şeylerden ama anahtar windows pro olduğu için windows home üstüne windows pro yüklemiş gibi bir şey anladım doğru mudur? Eğer böyle bir şey olduysa ve sorun bundan sonra çıktıysa windows silip tekrar yüklemek geliyor daha detaylı bir şey düşünemiyorum bilen arkadaşlar çıkarsa onlara sor en iyisi

hocam ben de çok yazılımsal şeylerden ama anahtar windows pro olduğu için windows home üstüne windows pro yüklemiş gibi bir şey anladım doğru mudur? Eğer böyle bir şey olduysa ve sorun bundan sonra çıktıysa windows silip tekrar yüklemek geliyor daha detaylı bir şey düşünemiyorum bilen arkadaşlar çıkarsa onlara sor en iyisi
evet öyle oldu

Geri