PC'yi yeni kurdum windows key lazım nerden alabilirim ?

güvenilir hocam alabilirsiniz e-postanıza 1-2dk içinde düşer kod

hocam öncelikle ekran kartı sürücüleri, bios güncellemesi ve varsa ram ayarlarını biostan yapabilirsiniz onun haricinde kullanacağınız programları indirebilirsiniz. (tarayıcı, discord, steam vs.)

Hocam birde pc'yi kurduktan sonra yapmam gereken ayarları anlatan bir kaynak var mı bildiğiniz ?

bu video işine yarayabilir hocam gereksiz yavaşlatan programları kaldırması adına ek olarak discord vs kullanabilmek için github üzerinden açık kanyak kodlu güvenilir olan goodbydpi kurmanız olacaktır

bu video işine yarayabilir hocam gereksiz yavaşlatan programları kaldırması adına ek olarak discord vs kullanabilmek için github üzerinden açık kanyak kodlu güvenilir olan goodbydpi kurmanız olacaktır
hocam öncelikle ekran kartı sürücüleri, bios güncellemesi ve varsa ram ayarlarını biostan yapabilirsiniz onun haricinde kullanacağınız programları indirebilirsiniz. (tarayıcı, discord, steam vs.)
Şu forumda hangi saatte ne sorsam cevap alıyorum.
Çok güzel insanlarsınız.Sağolun çok teşekkürler.

Eğer christitus'un bu winutilini ve OOSU ayarlarını yaparsanız. Ardından programlarınızı RevoUnistaller gibi bir programla silip kaldırırsanız. Sistem her zaman ilk gün performansını korur, aklınızda bulunsun.

Sağlam lisans güvenilirse ordan almayı düşünüyorum.
home retail key rahat sekilde free bulunuyor.
suan 300 civar var piyasada, pro key iş ve kurumsallık oldıgu için bulunsada cabuk blacklist olur.
pro alacaksanız mak key olmamasına dikkat edin.

Key napcan win aktivatör bat yaz indir çalıştır bitti

ben sağlam lisanstan almıştım 2022 yılında hala çalışıyor sorun yaşamadım

bu arkadaşın dediğini yapma söylediği şey zararlı diye biliyorum yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir
Yanlışın var düzelttim
Post automatically merged:

Sonrada bunu yap yerel kurulum şifre gerekmez

Son düzenleme:
Eğer christitus'un bu winutilini ve OOSU ayarlarını yaparsanız. Ardından programlarınızı RevoUnistaller gibi bir programla silip kaldırırsanız. Sistem her zaman ilk gün performansını korur, aklınızda bulunsun.
teşekkürler hocam not aldım

Geri