Hocam birde pc'yi kurduktan sonra yapmam gereken ayarları anlatan bir kaynak var mı bildiğiniz ?güvenilir hocam alabilirsiniz e-postanıza 1-2dk içinde düşer kod
Hocam birde pc'yi kurduktan sonra yapmam gereken ayarları anlatan bir kaynak var mı bildiğiniz ?
bu video işine yarayabilir hocam gereksiz yavaşlatan programları kaldırması adına ek olarak discord vs kullanabilmek için github üzerinden açık kanyak kodlu güvenilir olan goodbydpi kurmanız olacaktır
Şu forumda hangi saatte ne sorsam cevap alıyorum.hocam öncelikle ekran kartı sürücüleri, bios güncellemesi ve varsa ram ayarlarını biostan yapabilirsiniz onun haricinde kullanacağınız programları indirebilirsiniz. (tarayıcı, discord, steam vs.)
Eğer christitus'un bu winutilini ve OOSU ayarlarını yaparsanız. Ardından programlarınızı RevoUnistaller gibi bir programla silip kaldırırsanız. Sistem her zaman ilk gün performansını korur, aklınızda bulunsun.
bu video işine yarayabilir hocam gereksiz yavaşlatan programları kaldırması adına ek olarak discord vs kullanabilmek için github üzerinden açık kanyak kodlu güvenilir olan goodbydpi kurmanız olacaktır
home retail key rahat sekilde free bulunuyor.Sağlam lisans güvenilirse ordan almayı düşünüyorum.
bu arkadaşın dediğini yapma söylediği şey zararlı diye biliyorum yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilirKey napcan win aktivatör bat yaz indir çalıştır bitti
Yanlışın var düzelttimbu arkadaşın dediğini yapma söylediği şey zararlı diye biliyorum yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir
teşekkürler hocam not aldımEğer christitus'un bu winutilini ve OOSU ayarlarını yaparsanız. Ardından programlarınızı RevoUnistaller gibi bir programla silip kaldırırsanız. Sistem her zaman ilk gün performansını korur, aklınızda bulunsun.