Ryzen BlackShark V2 X 7.1 sorunu

Kredas

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar! Forumda çok fazla övgü olduğu için düşünmeden almıştım. 7.1 için activation kodumu aldıktan sonra aktif etmeye çalıştım ama ses gelmiyor. Bir şeyler izlerken de bozuk ses dalgaları arkada çalıyormuş gibi sesler geliyor. Bu kulaklık için normal mi? Yapmam gereken ayar var mı? Yoksa direkt iade mi etmeliyim?

Jak girişini windows ayarlarını kontrol et ve ses aygıtımdan windows değil razer 7.1 i seç

Jak girişini windows ayarlarını kontrol et ve ses aygıtımdan windows değil razer 7.1 i seç
hocam bu linkten alıcam arkadaşın bahsettiği modelmi?
size göre 1750tl eder mi? yoksa gamepower fujin ve kyruse modellerinden mi tercih etmeliyim konuma bakabilirmisin

7.1 seçtiğimde çalışmıyor. Jak girişini arka tarafa kattığım zaman ses aşırı basslı ve derinden geliyordu. Ön tarafa koyunca biraz daha net ve iyi oldu. Fakat hâlâ durum aynı.

Arkadaşımla aynı anda almıştık onda da sesler dediğin gibi kötüydü ve iade etti, ben de kutusunu açmadan geri gönderdim o yüzden.Jaklı versiyonu için böyle çok şikayet var malesef.

Hocam valla üniversite için hazırlanmaya başlayacağım. Birikmiş param da var diye almıştım. Hayal kırıklığına uğradım. Beklediğim bir kalite yoktu ama bu kalite de kaliteli olduğunu söyledikleri kadar değil gibi hissettiriyor

hocam bu linkten alıcam arkadaşın bahsettiği modelmi?
size göre 1750tl eder mi? yoksa gamepower fujin ve kyruse modellerinden mi tercih etmeliyim konuma bakabilirmisin
Hocam eder razer biraz daha bass ağırlıklı 7.1 bir kulaklık kaliteli mikrofonuda öyle f/p kulaklık ses kartından güc alıyor

7.1 çalışmaması normal mi ? Bu hiç içime sinmedi. İade etmem gerektiğini düşünüyor musunuz?

Geri