Termos Seçmeme Yardım Edin Stanley Go Quick Flip 1.06L vs Thermos JOS-750

Reaksiyon skoru
12
Kütüphaneye gidiyorum yani YKS çalıştığım için ders çalışacağım şehir dışına çıkıyorum yanımda soğuk ve sıcak içeceğimi taşıyacağım. Sizce hangi termosu almalıyım veyahut da başka bir öneriniz var mı ama bunlara benzeyen.

https://ty.gl/uysolhkb21q4p (Orjinal midir bilemedim ucuz biraz indirimde olabilir ama)

https://www.termosdunyasi.com.tr/products/thermos-jos-750-ultralight-mug-i̇ndigo-mavi?_pos=2&_sid=9c6538609&_ss=r

Stanleyin bu modeli 2 3 ay sonra düzgün yalitim yapmamaya başlıyor diyorlar birde akıtma sorunları olabiliyormuş karar veremiyorum.

Son düzenleme:
Stanley ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum zamanında kayıt ettirmiştim termosuda şuan kullanmadığım için yalıtımı nasıl bilemem ama kullandığım zaman sabah 8 de sıcak şey öglene kadar sıcak kalıyordu

Stanley ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum zamanında kayıt ettirmiştim termosuda şuan kullanmadığım için yalıtımı nasıl bilemem ama kullandığım zaman sabah 8 de sıcak şey öglene kadar sıcak kalıyordu
Hangi modeli kullandınız quick flip modelinde belli zaman sonra sizdirma falan diyorlar ve Turkiyede pekte urunlerinin arkasinda durup garanti sureci isletmiyorlarmis. THERMOS hakkinda dusunceniz nedir

Mahalledeki züccaciyeciden penguen thoma vs.. vs.. al geç sabah koyduğumu o da 8 saat sıcak tutuyor yıllardır da kullanıyorum sorunsuz :D

Mahalledeki züccaciyeciden penguen thoma vs.. vs.. al geç sabah koyduğumu o da 8 saat sıcak tutuyor yıllardır da kullanıyorum sorunsuz :D
MDKDKXXKD en azından bir markası olsun istiyorum garanti açısından sizce hangisini alayım

MDKDKXXKD en azından bir markası olsun istiyorum garanti açısından sizce hangisini alayım
haklısında 750 ml e 1.4k fiyat çekmişler. 2ltsi 400 liraya alınıyor. Markasız ama senelerce kullanıyoruz. Aile evinde 5-7 sene olmuştur kendi evimde 2 yıldır kullanıyorum bu markasız markaları :D Tabi görüntü taşıma marka gibi konulardan bağımsız yapıyorum yorumu

Biri şu çocuğa termosu hediye mi ediyor, alıp kullanıcı yorumumu veriyor ne yapıyorsa yapsın üç günde aynı konuyu üç kez açtı eleman ya. Her yenile attığımda termos konusu baydı haliyle

Biri şu çocuğa termosu hediye mi ediyor, alıp kullanıcı yorumumu veriyor ne yapıyorsa yapsın üç günde aynı konuyu üç kez açtı eleman ya. Her yenile attığımda termos konusu baydı haliyle
Eder misin .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısında 750 ml e 1.4k fiyat çekmişler. 2ltsi 400 liraya alınıyor. Markasız ama senelerce kullanıyoruz. Aile evinde 5-7 sene olmuştur kendi evimde 2 yıldır kullanıyorum bu markasız markaları :D Tabi görüntü taşıma marka gibi konulardan bağımsız yapıyorum yorumu
Bu üçü ile ilgili bir fikrin yok yani .(

Hangi modeli kullandınız quick flip modelinde belli zaman sonra sizdirma falan diyorlar ve Turkiyede pekte urunlerinin arkasinda durup garanti sureci isletmiyorlarmis. THERMOS hakkinda dusunceniz nedir
Hevesinizi aldıktan sonra bi işlevi yok diyebilirim bi süre sonra kullanmıyorsunuz zaten sıcak çaydır kahvedir bulunuyor çoğu yerde zaten

Eğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor uzun süreler yolculuk yapıyorsan büyük bir termos alırsın kullanışına göre
Aldığın termosun kullanışının da kolay olması işine yarar benim aldığım model sağolsun buz kullandığımda sağolsun 16 saat işimi görüyor buzlar erise de suyu buz gibi ediyor 800 TL'ye almıştım ama tek sorunu kapağını açmak bazen güç gibi geliyor insana çay kullanımında da rahatlıkla 8 saatleri görüyordu geri kalan süreyi bilmediğim için 8 saat diyerek yetineceğim zaman takibini yapmadım onun.
Şöyle ayrıca bir konu var termosta içini yıkasan da farklı içecekler koku yapabiliyor bu seni rahatsız ediyorsa eğer yine bir tavsiye olarak 2 adet random marka küçük termos alırsın birini taşırsın birine kahve koyarsın belki birine çay kokuları da karışmaz ya da termos içini neyle yıkarsam yıkayayım çay kokusu gitmeyebiliyor bende, varsa daha iyi öneriler bu son öneriden vazgeçebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri