Rdr2 tahminimde çok daha iyimiş

chapter 5 de daralıp ara verdim bir gün bitiririm artık

ac valhalla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

witcher 3

Rdr fanlarının kabul edemediği şey herkesin bu oyunu beğenmek zorunda olmadığıdır. Kendimi zorlaya zorlaya 20 saat oynadım. Yok arkadaş açılmıyor hızlanmıyor aşırı yorucu bir oyun. Hikayeli oyunlari sevip rdr sevmeyen cok insan var ama bunu kabullenemiyorlar.

daha çok zevkli ve çeşit çeşit oyun var. mesela bioshock serisi eski ama çok harika bioshock 1 i en son bitirdim. müthiş aksiyon ve bulmacalarla dolu.baştan infiniteyi oynadım.

MASS effect 4 konusu/hikayesi, oynanışı, görsellikleri,görevleri de çok hoşuma gitti 10 numara. oynamayan kalmasın. mass effect 5 i heyecanla bekliyorum.

Senin bileceğin iş. Ama bu tarz oyunlar gir eğlen çık tadında şeylerden çok deneyim. O kafayla girip sakince ilerlerseniz, oyunun dünyasına verirseniz kendinizi daha çok keyif alırsınız. Benden ufak bir tavsiye. Oyunu optimize oynama kafası mantıklı değil bu tarz oyunlarda. Kimi çizgisel oyunlar kaldırabiliyor bunu ama rdr2 tlou2 gibi yavaş açılan oyunlardan bayıp kaçıyor çoğu zaman insanlar. Çünkü girer girmez dopamin patlamaları bekliyorsunuz. Sonuç hüsran tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ne kadarını gördünüz oyunun ben onu anlamadım? Bu çöpse iyi oyun ne oluyor?
kanka devir çok değişti insanlar sosyal medyada hızlı içerikler tükettiğinden yavaş şeylere tahammülü kalmadı kendimden örnek vereyim eskiden sevdiğim videoları şuan sara sara izliyorum film izlemeyi severdim şimdi sevmiyorum tahammül edemiyorum sonucu görmek istiyorum hemen oyunlarda da aynı ağır ağır ilerleyen senaryolara sabrım yok tilt oluyorum stres yapıyor beni tomb rider oynadım nasıl bitirdiğimi bir allah bir ben biliyorum birde kardeşim oynamaya tahammülüm kalmamıştı en son :D

RDR2 viski gibi. Puro gibi. Yavaş yavaş bitireceksin. Tekrar bitiresim geldi şu an. 2 defa bitirmiştim. Hikayesini bitir aç açık dünyasında gez, çok iyi bir atmosferi var. Kötü diyenlerin 2 dakikalık sabrı bile yoktur. Oyunun hikayesini vb. anlayıp karakterleri kafanızda oturtmanız için ağır ağır başlıyor. Bazı boşa uzattığı yerler var tabii ki ama kesinlikle bir şaheser.

RDR2 viski gibi. Puro gibi. Yavaş yavaş bitireceksin. Tekrar bitiresim geldi şu an. 2 defa bitirmiştim. Hikayesini bitir aç açık dünyasında gez, çok iyi bir atmosferi var. Kötü diyenlerin 2 dakikalık sabrı bile yoktur. Oyunun hikayesini vb. anlayıp karakterleri kafanızda oturtmanız için ağır ağır başlıyor. Bazı boşa uzattığı yerler var tabii ki ama kesinlikle bir şaheser.
1758030743589.webp

Oynadıkça güzelleşen nadide bir çiçek

Geri