Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,101
Beyler Ben kurtaramıyorum bu lanet firmanın hesabını. Nasıl kurtarırım yapay zekaya düşüyo mailler ?
Hesabınıza ne oldu birde malesef ubisoft ea gibi firmalar bu konularda steamin çok gerisindeBeyler Ben kurtaramıyorum bu lanet firmanın hesabını. Nasıl kurtarırım yapay zekaya düşüyo mailler ?
kardeşim asetto corsa modu indircem diye virüs yüklemiş. Tüm hesapları çaldılar ubisoftu kurtaramadım bir türlü.Hesabınıza ne oldu birde malesef ubisoft ea gibi firmalar bu konularda steamin çok gerisinde
O öncelikle geçmiş olsun unarım kardenişinizi çok dövmemişsnizdir .d şakası bir yana direkt olarak kulandığınız gmaillerini şifrelerini değişin ve bana göre daha güvenli olan yeni e poatlarınıza akatarmaya çalışın hesaplarınızı ayrıca ticketlar açın ve kurtaramadım derken ne oluyorda kurtaramıyorsunuz ha birde luanki gmailinizi seriden bir darl web testine bir sokunkardeşim asetto corsa modu indircem diye virüs yüklemiş. Tüm hesapları çaldılar ubisoftu kurtaramadım bir türlü.
şöyle ubisoftun umrunda değil ticketlar yapay zekaya düşüyo umursamıyolar hesapları kurtardım ama onla epic kaldıO öncelikle geçmiş olsun unarım kardenişinizi çok dövmemişsnizdir .d şakası bir yana direkt olarak kulandığınız gmaillerini şifrelerini değişin ve bana göre daha güvenli olan yeni e poatlarınıza akatarmaya çalışın hesaplarınızı ayrıca ticketlar açın ve kurtaramadım derken ne oluyorda kurtaramıyorsunuz ha birde luanki gmailinizi seriden bir darl web testine bir sokun
Anladım dostumda demek istediğim şu tam olarak neyden dolayı kurtaramıtorsun hesabı şifren mi değişmiş mail adresini mi değişmişler ne olduşöyle ubisoftun umrunda değil ticketlar yapay zekaya düşüyo umursamıyolar hesapları kurtardım ama onla epic kaldı