Kasa fan kabloları nereye takılır?

Ekler

• IMG_1405.webp
    IMG_1405.webp
    609.4 KB · Hit: 6
şöyle bi girişi var o kablonun nerdeyse 4 tane kabloyu toplamışlar bir araya
Bu fanları birbirine bağlamak için buna taktığın şeyler cha fana giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bi girişi var o kablonun nerdeyse 4 tane kabloyu toplamışlar bir araya
Normalde bunları birleştirdiğin son kabloda pwm cha fana uygun olur sendeki argb başlık var birisini fazla bağlamış olmalısın :D attığın fotolarda fana güç verecek başlığı bulamadım eğer zaten taktıysan elindeki argb başlığı jrgb uygun çeviri gerekecek.

Bu fanları birbirine bağlamak için buna taktığın şeyler cha fana giriyor.

Normalde bunları birleştirdiğin son kabloda pwm cha fana uygun olur sendeki argb başlık var birisini fazla bağlamış olmalısın :D attığın fotolarda fana güç verecek başlığı bulamadım eğer zaten taktıysan elindeki argb başlığı jrgb uygun çeviri gerekecek.
Yok hocam ya çok baktım ama zaten ben takmadım kabloları direk takılı geldi bana bide şöyle bi zımbırtı kalıyo o kabloların sonunda

Ekler

• image.webp
    image.webp
    815.2 KB · Hit: 4
Yok hocam ya çok baktım ama zaten ben takmadım kabloları direk takılı geldi bana bide şöyle bi zımbırtı kalıyo o kabloların sonunda
Fanları birbirinden ayırıp tekrar birleştirmeyi denesene bi yukarıdaki anlamadığın kablo ile.

Fanları birbirinden ayırıp tekrar birleştirmeyi denesene bi yukarıdaki anlamadığın kablo ile.
Yaptım gene aynı sonuca vardüm zatsn bu fanların bütün ucu aynı hepsi

Bide bu ikisi birbirine bağlı fazla kaldı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    896.9 KB · Hit: 3
  • image.webp
    image.webp
    859 KB · Hit: 4
Yaptım gene aynı sonuca vardüm zatsn bu fanların bütün ucu aynı hepsi

Bide bu ikisi birbirine bağlı fazla kaldı
Hepsi pwm değil mi? Sende 2 tane cha fan var 3 fanın birisini birbirine bağlayıp fan1e diğerini tek fan 2ye taksan sorunun çözülür aslında sen fazla birleştiriyorsun gibi fanların ucunu söküp atsana bi

Hepsi pwm değil mi? Sende 2 tane cha fan var 3 fanın birisini birbirine bağlayıp fan1e diğerini tek fan 2ye taksan sorunun çözülür aslında sen fazla birleştiriyorsun gibi fanların ucunu söküp atsana bi
Böyle birbirine bağlı bütün fandan cıkan kablolar

Ekler

• IMG_1406.webp
    IMG_1406.webp
    519.8 KB · Hit: 6

Ekler

• IMG_1407.webp
    IMG_1407.webp
    741.4 KB · Hit: 6
Geri