LOL HESAP KURTARMA BAN SEBEBİMİ

Forum kurallarına aykırı olmasa e ile başlayıp i ile biten bir kelime kullanırdım. Dünyanın neresinde para almadan ürün ya da hizmet verildiğini gördün?
Gece gece aklıma küfürler geldi, hiçbirini tutturamadım, fazla fesatmışım🤣

hesap açıldığından beri bir kere geri çekersen çalındı diyerek bir şey olmuyor ikinciyi yaparsan ban yiyor diye biliyorum ben sattığını yazarsan hesap ban yer
İlk defa olacak umarım banlanmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay şu aslında, hesap satmak yasak ve sen desteğe hesabı çaldılar diyerek geri alabilirsin ama adam da o bana hesabı sattı haksız olarak geri alıyor diye desteğe yazarsa ve çok basit bir şekilde bunu kanıtlarsa hesap satışı yasak olduğundan hesap banlanır.
Bu konu üzerinden sürekli işlem yapan bir insansa yüksek ihtimal itiraz edip mesajları atıcak ve hesap banlanacak ama umurumda değil bana yar olmuyorsa onada olmasın lol defteri de kapanır bu sayede hayat belki başlar 😂

Son düzenleme:
Ya çok karışık oldu anlamadım bir tık benimde salaklığım var aslında ama ben e posta değişeceği zaman kod geliyor sanıyordum meğersem gelmiyormuş sonra hesap kurtarma ile alırım zaten diye fazla kasmadım meğersem ban riski varmış onunda e-a gibi kaldım napıcam bilmiyorum
Ban yeme ihtimalin kesin değil o biraz şans işi.

aga nie satiyon ki hesabin degeri sattiginin birkac kati zaten
Ortalama harcanan RP miktarı 1.000.000 RP’nin üzerinde Tr’de bilerek satmadım 30k vereyim sal tipleriyle uğraşmamak için hesabı satmamın nedeni ise nişanlanacağım için artık veda etmek istiyorum lole vs.

Ortalama harcanan RP miktarı 1.000.000 RP’nin üzerinde Tr’de bilerek satmadım 30k vereyim sal tipleriyle uğraşmamak için hesabı satmamın nedeni ise nişanlanacağım için artık veda etmek istiyorum lole vs.
dursun baskan kosede ya nolcak bir sure sonra pisman olursun zaten

Bu konu üzerinden sürekli işlem yapan bir insansa yüksek ihtimal itiraz edip mesajları atıcak ve hesap banlanacak ama umurumda değil bana yar olmuyorsa onada olmasın lol defteri de kapanır bu sayede hayat belki başlar 😂
Bu işlerin sonu öyle bitiyor zaten genelde. Yine de yarını bekle bakalım belki şansına adam dürüsttür direkt dolandırıcı damgası yapıştırmaya gerek yok.

Adamın bir sürü kanıtı var geri almaya calişsan bile hesap ban yer yada asılsız olur

Adamın bir sürü kanıtı var geri almaya calişsan bile hesap ban yer yada asılsız olur
Peki merakımdan soruyorum sonuçta ben çalındığı için talep oluşturuyorum hesap bilgilerinin paylaşıldığı mesajların tarafıma ait olmadığını söylesem çalan kişinin hesabı satmaya çalıştığını savunsam bu bir çözüm olabilir mi 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlerin sonu öyle bitiyor zaten genelde. Yine de yarını bekle bakalım belki şansına adam dürüsttür direkt dolandırıcı damgası yapıştırmaya gerek yok.
Yani ben 35 yaşında bir aile babasıyım Londra da küçük bir dükkan işletiyorum 1.750$ benim için büyük bir miktar değil seni dolandırmak için hiç bir sebebim yok arkadaşım çocuklarımın üzerine yemin ederim ödemeyi yaptım yarında belgeleri ileteceğim sana gibi bir konuşma geçti aramızda çocuğuyla falan fotoğrafıda var iyi düşünmek istiyorum umarım bunların hiç birine gerek kalmaz teşekkür ederim 🙏🏻

Geri