Vatan Hazır Sistem 7136TL🔥🔥🔥

Raspberry Pi gibi kullanılabilir, Adguard, VPN vb. yapılabilir. Forumda bu tarz şeyler ile ilgili olan çok az kişi var.
mantıklı ama işlemci gücüne göre çok yüksek fiyatları. bir türlü düşmüyorda. bende tvye android box niyetine almak istiyorum bir tanede

mantıklı ama işlemci gücüne göre çok yüksek fiyatları. bir türlü düşmüyorda. bende tvye android box niyetine almak istiyorum bir tanede
Hocam rpi al o zaman çok güzel android box yapılıyor.Kwndim de kullandım uzun zaman

Müşteri; Abi minecraft açar mı yada cs 1.6 ? Satıcı; Elbette canavar gibi sistem Müşteri; MC -500 fps cs 1.6 -500 fps

raspberry pi yada diğer arm sbclerdeki işlem gücü yetmeyen kişiler bu tarz mini pc alıyor hocam

Adamlar kasa fiyatına komple hazır sistem yapmışlar oyunlara zayıf kalabilir ama bu fiyata her türlü çok iyi bence.
Ofis bilgisayarı bile olmaz bundan

CS 1.6 kaldırıyorsa alırım kardeşim

Amd apu sandım aklım cıktı 5600g felan :)

kim bu mini pclere bu paraları veriyor ya
Dostum mesela bir öğretmen düşün; sınıftaki projeksiyona bağlamak için bir bilgisayara ihtiyacı olsun. Gidip bu paraya dandik bir laptop alacağına taşıması daha kolay olan ve daha iyi özelliklere sahip olan bu mini pc'yi alması daha mantıklı. İşlemcisi bu yılın birinci çeyreğinde çıkmış eski veya kötü değil, wifi 6 var, 16 gb ram var. Bence güzel cihaz parasına göre.

1758374615107.webp

Geri