kim bu mini pclere bu paraları veriyor yaBunu alana kadar mini pc almak daha mantıklı.
Raspberry Pi gibi kullanılabilir, Adguard, VPN vb. yapılabilir. Forumda bu tarz şeyler ile ilgili olan çok az kişi var.kim bu mini pclere bu paraları veriyor ya
mantıklı ama işlemci gücüne göre çok yüksek fiyatları. bir türlü düşmüyorda. bende tvye android box niyetine almak istiyorum bir tanedeRaspberry Pi gibi kullanılabilir, Adguard, VPN vb. yapılabilir. Forumda bu tarz şeyler ile ilgili olan çok az kişi var.
Hocam rpi al o zaman çok güzel android box yapılıyor.Kwndim de kullandım uzun zamanmantıklı ama işlemci gücüne göre çok yüksek fiyatları. bir türlü düşmüyorda. bende tvye android box niyetine almak istiyorum bir tanede
raspberry pi yada diğer arm sbclerdeki işlem gücü yetmeyen kişiler bu tarz mini pc alıyor hocammantıklı ama işlemci gücüne göre çok yüksek fiyatları. bir türlü düşmüyorda. bende tvye android box niyetine almak istiyorum bir tanede
Ofis bilgisayarı bile olmaz bundanAdamlar kasa fiyatına komple hazır sistem yapmışlar oyunlara zayıf kalabilir ama bu fiyata her türlü çok iyi bence.
INTEL J4005I - ASUS PRIME J4005I - 256GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL J4005I - ASUS PRIME J4005I - 256GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yapacak kalabalığa değmez rpi bile daha performanslı çalışır bundanRaspberry Pi gibi kullanılabilir, Adguard, VPN vb. yapılabilir. Forumda bu tarz şeyler ile ilgili olan çok az kişi var.
Dostum mesela bir öğretmen düşün; sınıftaki projeksiyona bağlamak için bir bilgisayara ihtiyacı olsun. Gidip bu paraya dandik bir laptop alacağına taşıması daha kolay olan ve daha iyi özelliklere sahip olan bu mini pc'yi alması daha mantıklı. İşlemcisi bu yılın birinci çeyreğinde çıkmış eski veya kötü değil, wifi 6 var, 16 gb ram var. Bence güzel cihaz parasına göre.kim bu mini pclere bu paraları veriyor ya