Onun artık mezara girme vakti gelmişGünlük kullanım fps oyunları vs. için mouse lazım şu an logitech g102 var 5 yıl oldu alalım ufak tefek çift tıklama mevzusu var. Tavsiyeleri bekliyorum..
ama inan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkarmadı 5 yılın sonunda da çıkarsın artık 178 tl ye almışım zamanındaOnun artık mezara girme vakti gelmiş
bakayım başkan bende bi anladığım iş değil de tavsiyelere göre bakacamX3pro aldım 2 tane arkadaşıma ve kendime çok memnunuz
atk a9 pro öneririm hocamGünlük kullanım fps oyunları vs. için mouse lazım şu an logitech g102 var 5 yıl oldu alalı ufak tefek çift tıklama mevzusu var. Tavsiyeleri bekliyorum..
Hocam bende araştırıyorum o Mouse ama stoklar tükenmiş yokatk a9 pro öneririm hocam
At çöpe mouse u 5 sene bir mouse ben glorious model o wireless kullanıyorum qc problemsiz gelirse kullandığım en iyi ve en hafif mouse olabilirGünlük kullanım fps oyunları vs. için mouse lazım şu an logitech g102 var 5 yıl oldu alalı ufak tefek çift tıklama mevzusu var. Tavsiyeleri bekliyorum..