Merhaba 1660super i510400f e sahibim geliştirmek istiyorum?

Slaugth

80+
Reaksiyon skoru
1
öncelikle sistem şu
1660 süper
i510400f
16 gb ram
500gb ssd
750w powersup
b560m p anakart var
yavaş yavaş parçaları değiştirip geliştireyim diyorum mesela m2 ssd 1tb ekliyicem onun harici neyden başlamalıyım hangi ekran kartı buna uyar falan fistan yardımcı olur musunu

öncelikle sistem şu
1660 süper
i510400f
16 gb ram
500gb ssd
750w powersup
b560m p anakart var
yavaş yavaş parçaları değiştirip geliştireyim diyorum mesela m2 ssd 1tb ekliyicem onun harici neyden başlamalıyım hangi ekran kartı buna uyar falan fistan yardımcı olur musunu
ekran kartın döneminin efsanesi hala da yeterli , komple ana kart , işlemci değişmesi gerek işlemci değişmesi için de ana kart değişecek senin max bütçe nedir ?

ekran kartın döneminin efsanesi hala da yeterli , komple ana kart , işlemci değişmesi gerek işlemci değişmesi için de ana kart değişecek senin max bütçe nedir ?
anakart biraz sıkıntı oldu ya her neyse benim bütçe şuan yok çalışıyorum ona göre ayırırım ama

anakart biraz sıkıntı oldu ya her neyse benim bütçe şuan yok çalışıyorum ona göre ayırırım ama
eğer imkan yoksa sana yetiyorsa pek ellemene gerek yok kral 1660 süper zaten hala yeterli bir kart çoğu oyun için işlemcin bir tık düşük ama idare eder tabii.

eğer imkan yoksa sana yetiyorsa pek ellemene gerek yok kral 1660 süper zaten hala yeterli bir kart çoğu oyun için işlemcin bir tık düşük ama idare eder tabii.
ya şuanlık bana yetiyorda yeni nesile göre yükseltsem iyi olur yavaştan parça almak istiyorum hangi işlemciyi ekran kartını alayım falan pek bilmiyorum mesela bu sisteme olduğu gibi rtx bi ekran kartı uymaz mı

o ekran kartını bu anakarta işlemci besleyebilir mi ki?

ya şuanlık bana yetiyorda yeni nesile göre yükseltsem iyi olur yavaştan parça almak istiyorum hangi işlemciyi ekran kartını alayım falan pek bilmiyorum mesela bu sisteme olduğu gibi rtx bi ekran kartı uymaz mı
ekran kartı uyar dediğim gibi şimdilik işlemciye odaklan 10400f artık yetersiz kalır , yeni bir ana kart , işlemci ve ram 14-15k tutar indirim tutturur sabır edersen 10-11k ya da halledilebilir.

tamam kral sen bana çoğu ekran kartını besleyen bi anakart ve yeni bir işlemci önerir misin

öncelikle sistem şu
1660 süper
i510400f
16 gb ram
500gb ssd
750w powersup
b560m p anakart var
Ekran kartı ve işlemciyi değiştir bir de dediğin gibi M2 falan lazımsa onları al kullan. Hangi kart uyar falan gibi şeyler tamamen bütçene ve ne beklediğine bağlı konular. Mesela bütçe olursa i7 10700K veya 11700K serisi işlemci alırsın bir de temiz RTX 3080 bulur uzun yıllar her oyunu yüksek kalite oynarsın. Daha düşük bütçede daha düşük bileşen olur yani bütçe önemli. Mesela bütçe çok düşükse RX 6600 veya RTX 3060 alıp işlemci değiştirme o da performans arttırır.

Şu anda senin yapman gereken ilk iş ekran kartrını değiştirmek. Nvidia artık GTX 1000 serisi için driver güncellemesi çıkartmayacak.

tamam kral sen bana çoğu ekran kartını besleyen bi anakart ve yeni bir işlemci önerir misin
am5 platformu güncel öneri yapıyorum.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,520840753.html - 4.5k
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html - 5.7k
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html - 2.2k
şu 3 parça yeterli olur rami ilerde aynısından 1 tane daha alır 32 yaparsın veya istersen direkt 2x16 alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye
Qluitwe
Geri