- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek iyi günlerde kullan yanına bir de 240w kablo çek bence lazım olur.Bulamazsın o paraya ugreen kalitesinişimdi çektim 186 tl ye valla süper oldu 45w bedava sağolasınız dostlar
Ne demek iyi günlerde kullan yanına bir de 240w kablo çek bence lazım olur.Bulamazsın o paraya ugreen kalitesinişimdi çektim 186 tl ye valla süper oldu 45w bedava sağolasınız dostlar
Hocam geçen konu açtım hemen stokları bitirdi forumşimdi çektim 186 tl ye valla süper oldu 45w bedava sağolasınız dostlar
Az sakin başkalarına da bırak.Üç tane çektim teşekkür ederim
Yeni hesap açmanız lazım hocam.Ondan sonra puanlar kısmından puan alınca bu paralara düşüyor.Sepette 950tl oluyor niye?
Dün akşam çektim 1 tane site de kayıt olurken fena indirim veriyo yeni hesaplarla kullanırım başka ürünlerde saolasınStok geldi 180tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır tabii ki samsung şarj kodeğini destekliyor 45watt şarj eder.
Hocam puana göre değişiyor.Bende 190 a yakın puan var 140tl
Puanları uygula ve kargoyu çıkarTamam indirim ile 330 düştü 180 ile alakası yok
Hocam 180 olması lazım yeni hesap açtınız mı?Tamam indirim ile 330 düştü 180 ile alakası yok
Evet açtım 330a almaya çalışırken parayı çekti siparişi onaylamadı sipariş iptal ettim para gelmedi bu nasıl site yaHocam 180 olması lazım yeni hesap açtınız mı?
330 a almayın
çektim reisim 2 tane 2metre 240w lık kabloda teşekkürlerNe demek iyi günlerde kullan yanına bir de 240w kablo çek bence lazım olur.Bulamazsın o paraya ugreen kalitesini
Siz 180e mi aldınız bende 332 oluyor kargo şeyini kapatınca max 260 oluyorçektim reisim 2 tane 2metre 240w lık kabloda teşekkürler![]()
186 tl ye aldım hocam evetSiz 180e mi aldınız bende 332 oluyor kargo şeyini kapatınca max 260 oluyor