- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yeni hesap açıp puan kullanınca oluyor.ben de düşmüyor kral yeni hesap mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni hesap açıp puan kullan.Arkadaşlar fiyatlar çok yüksek duruyor nasıl düşürebiliriz?
Evet yeni hesap açıp puan kullanınca oluyor.ben de düşmüyor kral yeni hesap mı ?
Yeni hesap açıp puan kullan.Arkadaşlar fiyatlar çok yüksek duruyor nasıl düşürebiliriz?
aynı bilgilerle üye olsak olur muEvet yeni hesap açıp puan kullanınca oluyor.
Eposta harici oluraynı bilgilerle üye olsak olur mu![]()
Yeni hesaplar ile aldım hocamben de düşmüyor kral yeni hesap mı ?
45wattlık adaptör kalmadı.Onun harici mevcut.45wattlık adaptör gelir tekrar bir kaç güne.Ya da direk 20w alabilirsin.son durum nedir bize kalmadı mı
valla sırf ben bile 6 tane satın alım yaptım45wattlık adaptör kalmadı.Onun harici mevcut.45wattlık adaptör gelir tekrar bir kaç güne.Ya da direk 20w alabilirsin.
Forumdaki konum yüzünden 2 kere stokları bitirdik.Ugreen den sponsorluk parası almam lazım artık.
![]()
essager 20w almıştım ugreen stok yenilesin kaçırmadan alayım45wattlık adaptör kalmadı.Onun harici mevcut.45wattlık adaptör gelir tekrar bir kaç güne.Ya da direk 20w alabilirsin.
Forumdaki konum yüzünden 2 kere stokları bitirdik.Ugreen den sponsorluk parası almam lazım artık.
![]()
hızlı sarjbilgim yok, 45w veya 20w bir adaptör ne için alınır? ne gibi bir kullanım alanı vardır?
Telefon şarj edecen işte.bilgim yok, 45w veya 20w bir adaptör ne için alınır? ne gibi bir kullanım alanı vardır?
240w şarj kablosu al.20w adaptör de sudan ucuzÖneriniz olur mu ya? İlk defa keşfediyorum.