70k ya pc dizmek istiyorum yardımcı olabilecek varmidir

onurduru

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Merhaba arkadaşlar ortalama 70 bin TL bütçe ile bir sistem dizmeye çalıştım bir kaç gün icinde sipariş vereceğim fakat sistemi buraya atıyor olucam bilgisi olan tecrübesi olan fikir verirse sevinirim amd ekran kartı çok tercih etmiyorum cok problem yaşadım zamaninda o yüzden nvdia almayi düşündüm sistem bu dur fikri olan varsa paylasirsa çok sevinirim teşekkürler
1000008770.webp

Sıvı soğutmayı değişmeni öneririm hocam

Merhaba arkadaşlar ortalama 70 bin TL bütçe ile bir sistem dizmeye çalıştım bir kaç gün icinde sipariş vereceğim fakat sistemi buraya atıyor olucam bilgisi olan tecrübesi olan fikir verirse sevinirim amd ekran kartı çok tercih etmiyorum cok problem yaşadım zamaninda o yüzden nvdia almayi düşündüm sistem bu dur fikri olan varsa paylasirsa çok sevinirim teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Gereksiz pahalı gaming gecesini beklemeni öneririm

Hocam o soğutucular işini görmez benim önerim artic 360mm sıvı soğutucu alman işlemcin ısınan bir işlemci pişman olursun bence o soğutucularla ayrı alabiliyosan al ve pahalı baya sistemin

Merhaba arkadaşlar ortalama 70 bin TL bütçe ile bir sistem dizmeye çalıştım bir kaç gün icinde sipariş vereceğim fakat sistemi buraya atıyor olucam bilgisi olan tecrübesi olan fikir verirse sevinirim amd ekran kartı çok tercih etmiyorum cok problem yaşadım zamaninda o yüzden nvdia almayi düşündüm sistem bu dur fikri olan varsa paylasirsa çok sevinirim teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Kasa psu sıvı soğutma değişmeli

Hocam o soğutucular işini görmez benim önerim artic 360mm sıvı soğutucu alman işlemcin ısınan bir işlemci pişman olursun bence o soğutucularla ayrı alabiliyosan al ve pahalı baya sistemin
Bu sıvı soğutmayı kontrol ederek alabilirsem ondan aliyor olucam

1-2 haftadır millette b840 aşkı var nedense
b840=yeni a620

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri