Ekran 3 Saniyeliğine Gidip Geliyor

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Yeni aldığım Gamegaraj Myzor5A hazır sistemi kullanıyorum.Monitorum Gigabyte GS25SF2. Driverlarım güncel olmasına rağmen(Driver Booster üzerinden ve Nvidia Experince üzerinden güncelledim) ekran 3 saniyeliğine gidip geliyor, monitor kapanmıyor tekrar açıldığı yerden devam ediyor.Sıklıkla olmasa da 1 saat veya yarım saatte bir olan bir durum. Gerçekten can sıkıcı bi hal almaya başladı.Hdmi girişlerini kontrol ettim bir değişiklik yok.Yazılımlarım güncel.Ne yapmalıyım sizce bilen dostlarım yardımcı olursa sevinirim.Umarım donanımsal bir sorun değildir ki ben yazılımsal olduğunu sanıyorum araştırma yaptığımda.

PC Özellikleri:
Asus Prime B650M-R
Palit RTX 5060 TI Infinity 16 GB
Crucial 16x2 32 GB Ram
Crucial 1 TB M2 SSD

nvidia experience ve driver booster kullanma elinle kur

Driver booster gibi şeyleri tavsiye etmiyorum kendiniz kurun zaten anakartın sitesinde bir arada bulunuyor hepsi ekran kartı sürücüsünü de ddu ile silip yeniden kurun eğer çözüm olmazsa farklı HDMI veya dp kablo ile deneyin.

Merhabalar. Yeni aldığım Gamegaraj Myzor5A hazır sistemi kullanıyorum.Monitorum Gigabyte GS25SF2. Driverlarım güncel olmasına rağmen(Driver Booster üzerinden ve Nvidia Experince üzerinden güncelledim) ekran 3 saniyeliğine gidip geliyor, monitor kapanmıyor tekrar açıldığı yerden devam ediyor.Sıklıkla olmasa da 1 saat veya yarım saatte bir olan bir durum. Gerçekten can sıkıcı bi hal almaya başladı.Hdmi girişlerini kontrol ettim bir değişiklik yok.Yazılımlarım güncel.Ne yapmalıyım sizce bilen dostlarım yardımcı olursa sevinirim.Umarım donanımsal bir sorun değildir ki ben yazılımsal olduğunu sanıyorum araştırma yaptığımda.

PC Özellikleri:
Asus Prime B650M-R
Palit RTX 5060 TI Infinity 16 GB
Crucial 16x2 32 GB Ram
Crucial 1 TB M2 SSD
Sürücüleri kurarken üçüncü parti hiçbir yazılım kullanmayın. Anakartınızın sürücü sayfasında yer alanları kurun yalnızca. Ekran kartı için ise DDU ile temiz kurulum yapmanız iyi olacaktır ama öncesinde; Olay Görüntüleyicisini açın, soldan windows/sistem kısmını seçin. Ekranın gidip geldiği an ile eş zamanlı bir hata kodu/kodları varsa tıklayın ayrıntılar kısmı olacaktır alt tarafta, o kısmın fotoğrafını buraya atıverin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri