Pcimde oyuna gireceğim zamanda biranda ekran gidiyor

Reaksiyon skoru
2
oyuna falan girerken ekran gidiyor onun dışında bilgisayardan film video falan izlerken hiçbirşey olmuyor ama herhangi bir oyuna girince ekran gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde aynısı oluyor bir süredir çözümü nedir bilen varmı

Sistem özelliklerin nelerdir?
i3 10100f işlemci 1050ti ekran kartı bundan öncesine kadar gta gibi ağır oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyordum sonra zamanla bazen kapanmaya başladı oyunlara girerken sonra biranda komple gitti oyuna girerken direkt siyah ekran verip kapanıyor bazen renkler çıkıyor monitör bazen pembe yeşil vb. oluyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum pcyi

ssd sağlığa bak o sorun olabilir onun dişinda ekran kartınla alakalı olması yüksek bi ihtimal formati deneyebilirsin

i3 10100f işlemci 1050ti ekran kartı bundan öncesine kadar gta gibi ağır oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyordum sonra zamanla bazen kapanmaya başladı oyunlara girerken sonra biranda komple gitti oyuna girerken direkt siyah ekran verip kapanıyor bazen renkler çıkıyor monitör bazen pembe yeşil vb. oluyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum pcyi
ekran kartında gitmiş olabilir görüntüde bozulmalar varsa

ekran kartında gitmiş olabilir görüntüde bozulmalar varsa
sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd sağlığa bak o sorun olabilir onun dişinda ekran kartınla alakalı olması yüksek bi ihtimal formati deneyebilirsin
sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,290
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri