KenanKaptan
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Bana şuan lazım değil ama lzım olduğunda yapıyorumÇalıştı mı BAT dosyan? Denedin mi?
Bana şuan lazım değil ama lzım olduğunda yapıyorumÇalıştı mı BAT dosyan? Denedin mi?
hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadıÇalıştı mı BAT dosyan? Denedin mi?
Oyununun klasörünü bul ve bak bir başlatıcısı var mı? Veya oyunu el ile açabiliyormusun? Çalışıyorsa kopyala ve bir başka dizine yapıştır ve tekrar dene. Yine çalışıyorsa, orijinal oyunu program ekle kaldırdan sil ve kopyaladığın yerden kullan. Bir de gizli dosya olarak işaretlersen kimse bulamaz. Kendin bulabilmek için gizli dosyaları göster ayarını açarsın.hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadı
hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadı
HOCAM İŞE YARADI ALLAH RAZI OLSUN, hocam peki olası bir durumda eski haline getirmek için ne yapmalıyımBenim hatam olmuş yukarıda kusura bakma eksik dosya verdim.
Sana gönderilen her dosyaya yönetici olarak tıklmadan önce düzenle deyip kod içeriğine bak tabi anlıyorsan. Bat Cmd ler ne kadar güvenilir olsada chatgptye yorumlatabilirsin.
Aşağıdaki kayıt dosyasını uygulaman yeterli.
HOCAM İŞE YARADI ALLAH RAZI OLSUN, hocam peki olası bir durumda eski haline getirmek için ne yapmalıyım