Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadı
Oyununun klasörünü bul ve bak bir başlatıcısı var mı? Veya oyunu el ile açabiliyormusun? Çalışıyorsa kopyala ve bir başka dizine yapıştır ve tekrar dene. Yine çalışıyorsa, orijinal oyunu program ekle kaldırdan sil ve kopyaladığın yerden kullan. Bir de gizli dosya olarak işaretlersen kimse bulamaz. Kendin bulabilmek için gizli dosyaları göster ayarını açarsın.

hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadı

Benim hatam olmuş yukarıda kusura bakma eksik dosya verdim.
Sana gönderilen her dosyaya yönetici olarak tıklmadan önce düzenle deyip kod içeriğine bak tabi anlıyorsan. Bat Cmd ler ne kadar güvenilir olsada chatgptye yorumlatabilirsin.

Aşağıdaki kayıt dosyasını uygulaman yeterli.

Benim hatam olmuş yukarıda kusura bakma eksik dosya verdim.
Sana gönderilen her dosyaya yönetici olarak tıklmadan önce düzenle deyip kod içeriğine bak tabi anlıyorsan. Bat Cmd ler ne kadar güvenilir olsada chatgptye yorumlatabilirsin.

Aşağıdaki kayıt dosyasını uygulaman yeterli.

HOCAM İŞE YARADI ALLAH RAZI OLSUN, hocam peki olası bir durumda eski haline getirmek için ne yapmalıyım

HOCAM İŞE YARADI ALLAH RAZI OLSUN, hocam peki olası bir durumda eski haline getirmek için ne yapmalıyım

Dostum dosyayı aç Düzenle diyerek orada "-" işareti var onu kaldırdığında geri geliyor olması lazım. Gelmezse de o konuda bir şey yapamam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri