Hayır alma. Nova 2lite, gamesir supernova bak direkt. İkisi de yıkar xbox kolunu.Yoksa mesela bugün 1.8k ya amazon depoda xbox controller vardı.Tekrar o paralara düşünce ondan mı alsam?
Bende de xbox kolu var ekstra bu arada, elimi sürmüyorum.Hayır alma. Nova 2lite, gamesir supernova bak direkt. İkisi de yıkar xbox kolunu.
Hocam bende uzun zamandır kullandım.Bugüne kadar.4 yıl oldu 8.nesil ve 9.nesil kullandım.Tek sıkıntım sesli tuşlardı.Gamesir e de fazla güvenemiyorum.Arkadaşımda gamesir cyclone 2 almıştı dock bozuk çıktı değiştirdiler.Kalite konusunda fazla güvenemiyorum.Hayır alma. Nova 2lite, gamesir supernova bak direkt. İkisi de yıkar xbox kolunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de xbox kolu var ekstra bu arada, elimi sürmüyorum.
Hocam bana kalsa lıgitech alman iyidir tamamen fiyat performans 3 yıldır kullanıyorum hala daha işimi görüyor yinede tercih seninBugün xbox 9.nesil kolumu satmak zorunda kaldım.Yaklaşık 1.5k ya sattım.
Şimdi 2k civarı bluetoothlu ve kablolu kullanılabilen xbox dizaynlı gamepad arıyorum.Ne önerirsiniz?
Max 2k
Hocam logitech mi kaldı yaHocam bana kalsa lıgitech alman iyidir tamamen fiyat performans 3 yıldır kullanıyorum hala daha işimi görüyor yinede tercih senin
Elektronik ürün illa sorun çıkarabilir. Gamesir distribütörü gizala, garantide sorun çıkarmaz. Xbox yapısı gereği drift sorununa mahkum. Keza pilli olması mağara devrinden maalesef. Baya da ağır. Ben de bunlar ve ekstradan dolapta 3-4 farklı daha kol var. Güncel olarak supernova kullanıyorum memnunum.Hocam bende uzun zamandır kullandım.Bugüne kadar.4 yıl oldu 8.nesil ve 9.nesil kullandım.Tek sıkıntım sesli tuşlardı.Gamesir e de fazla güvenemiyorum.Arkadaşımda gamesir cyclone 2 almıştı dock bozuk çıktı değiştirdiler.Kalite konusunda fazla güvenemiyorum.
https://www.trendyol.com/8bitdo/ult...l-p-879464189?boutiqueId=61&merchantId=106261 öneririm 4 5 aydır kullanıyorum çok güzel şarjı baya gidiyor pilli de değil boşa pil için parada vermezsinBugün xbox 9.nesil kolumu satmak zorunda kaldım.Yaklaşık 1.5k ya sattım.
Şimdi 2k civarı bluetoothlu ve kablolu kullanılabilen xbox dizaynlı gamepad arıyorum.Ne önerirsiniz?
Max 2k
Logitech gamepadi ataride bile kullanmam. Tarihi eser seviyesinde ve o kola iyi demek için başka kola dokunmamanız falan gerek.Hocam bana kalsa lıgitech alman iyidir tamamen fiyat performans 3 yıldır kullanıyorum hala daha işimi görüyor yinede tercih senin
Ne diyorsunuz ya ben elime almamışım o zaman güzel gamepad yani bundan bile memnunsam diğerleri nasıldır Allah bilirLogitech gamepadi ataride bile kullanmam. Tarihi eser seviyesinde ve o kola iyi demek için başka kola dokunmamanız falan gerek.
Hocam benim aklımı batarya ömrü karıştırıyor.Batarya bitince çöp olacak.Ben en az 6 sene kullanmayı düşünüyorum.Xbox gamepad alsam bende şarjlı pil var onu kullanırım.Önceden de onu yapıyordum.O benim kafamı karıştırdı.Bu bütçede alınabilecek en iyi gamepad GameSir Nova 2 Lite’tır. Eğer bütçenize 300-400 TL daha eklerseniz ATK Battle Axe Pro veya GameSir Super Nova modellerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca, kendi sözlerinizle arkadaşınıza sorunlu bir dock geldiğini belirtmişsiniz. Bu tür teknolojik ürünlerde bu oldukça olağan bir durumdur; sıfır alınan ürünlerde bile nadiren sorun çıkabilir. Zaten bunun için garanti sistemi var ve arkadaşınıza da yeni bir dock gönderilmiş. Ben bugüne kadar GameSir’in hiçbir kullanıcıyı yarı yolda bıraktığını görmedim. Firma bu konularda oldukça ilgili. Hatta Discord üzerinden her türlü desteği alabiliyor, gerekirse şirketin CEO’suyla bile iletişime geçebiliyorsunuz. Bu yüzden yaşanan ufak bir sorunun sizin alım kararınızı etkilemesine izin vermeyin; aksi halde her yaşanan sorun sonrası hiçbir ürün alamazsınız, bu da doğru bir yaklaşım olmaz.