Siz iptal etmeyin bana haviti 500den satın nasıl planİptal mi etsem ki ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8-9 civarına geliyordu galiba

Siz iptal etmeyin bana haviti 500den satın nasıl planİptal mi etsem ki ya
Trendyol iki üç ay önce 8500 den satmıştı. Ürün de sıkıntı yoksa güzel fiyatİptal mi etsem ki ya
Hocam o leviathan v2 olmasın çünkü ürünün normal fiyatı 4500 civarı kasımda da 3k civarı olur yani yine çok iyi fiyatta 8500 diyince şok oldum (HATLAR KARIŞMIŞTrendyol iki üç ay önce 8500 den satmıştı. Ürün de sıkıntı yoksa güzel fiyat
Yav aklımda alacağım bir ürün yok ama genel elektronik vs ürünlerin stokta olanları toplu olarak nereden görebilirim amazon depoda bulamadım bir türlü
Yav aklımda alacağım bir ürün yok ama genel elektronik vs ürünlerin stokta olanları toplu olarak nereden görebilirim amazon depoda bulamadım bir türlü
Keris ace fiyat olarak çok uçuk, sensörler eşdeğer gpx2 kablosuz da 8k hz veriyor, keris kablolu veriyor. Kerisin iyi olduğu taraf teker hassasiyeti eş değer gibiler ama fiyat avantajında gpx2 öne geçiyor.Değil hocam, Asus rog keris ii ace daha iyi. Tabi aynı kategori değiller. Asus ergo oyuncu mouse. Diğeri standart
%20 indirimle 9.651TL geldi.İptal mi etsem ki ya
Reis çok düşünülmüş bir makale yazmışsın teşekkürler (!)Satılan ürünlerin en az üçte biri al-sata gidiyor, üçte biri hiç bir ihtiyacı olmadığı halde sadece ucuz diye alıyor bir nevi alışveriş bağımlılığı, geri kalan üçte biri de gerçekten ihtiyacı olanlar.
Razer blackwidow v3 benim ilk razerla ve mekanik klavye ile tanışmamdı çok sevdim v3 ü şimdide v4 pro alacaktım 5k iken naz yaptım almadım 9 10 a satılıyor şuan kazık v4 aldım vazgeçtim en son işte v4x aldım dün geldi bu gün kutu rezalet ama ürün temiz biraz kullanmışlar birde stiker çalmışlar içinden ama iyi yani ürün seviyorum razer klavye ve kulaklığını bakalım soundbar tatmin etcekmiHocam o leviathan v2 olmasın çünkü ürünün normal fiyatı 4500 civarı kasımda da 3k civarı olur yani yine çok iyi fiyatta 8500 diyince şok oldum